2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید خیلی ناراحتم😢😓

585 بازدید | 44 پست

بچه ها من یک ماه پیش یه گوشی آ پنجاه خریدم و اول شارژر عالی بود و همون روز هم پسر دایئم گوشی آ پنجاه خرید و باهم اومدیم خونه بعد اون زد به شارژ شارژش خراب بود ماله منو گرفت و شارژرا قاطی شد منم گفتم عیبی ندارد من زنگ میزنم نمایندگی یکی دیگه بده شارژر اولم مشکی بود این سفیده ولی در عرض پنج ساعت از صد به صفر میرسه به نظرتون چرا اینجوریه و اینکه شارژرش خیلی داغ می‌کنه الان به مامانم بگم دعوام می‌کنه چیکار کنم پس دستمونم تنگه برا مدارس فقط کوشی خریدم و الان بگم مطمئنم دعوا میشم خیلی😓😓😢😢😰😱

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با شارژر پسر دائیت عوضش کن

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

زنگ بزن پسر داییت بگو شارژ پس بیاره

بعدم اگه از دو ساعت بیشتر بذاری تو شارژ باشه باتری خراب میشه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
شارژر چنده؟ اگه مامانت دعوات میکنه بگو برات بزنم به حسابت بخر که دعوات نکنه درستو بحونی

من گدا نیستم که 😔😣🥺😕خودمون پول داریم ولی فقط میخواستم بدونم برای شما هم همینطوریه

خواهر منم آ ۵۰ خریده یسال نشده.از همون اولش خراب از اب درومد الانم سوکتش خراب شده داده تعمیراتی  ...

ای بابا من خیلی ناراحتم نمیتونم چیزی هم بگم🥺😰

شاید برنامه ای ریختی ک شارژ زیاد مصرف میکنه برو تنظیمات بعدم قسمت باتری ببین کدوم برنامه رو زده حذف کن

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
گوشی های A۵۰شارژره اصلیش باید حواست باشه خراب نشه یا گم نشه وگرنه دیگه حسابت پاکه

وایی یعنی الان بدبخت شدم من 😰😢😢😢