2777
2789
عنوان

انتخاب مانتو

393 بازدید | 22 پست

سلام من اصلاهیچ مانتویی که تو بازار واینترنت اصن به دلم نمیشه من یه مانتو باحجاب میخوام جلوبازهم به دلمنمیشه چون طرحشون قشنگ نیس شما سایت اینترنتی نمیشناسین مدل مانتو قشنگی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل مانتوهای عربی 

یا عبایی 

لباس لبنانی دوست داری؟ 

لباس لبنانی البته بدرد خیابون نمیخوره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
بده برات بدوزن مانتو ها خیلی بد شدن خدا خیرشون نده ااگه تو بازار مانتو های درست بود وضع جامعه این نب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

عزیزان توجه داشته باشید که ما کانال ارسالی داریم و عزیزانی که سفارش انلاین دارند و ارسال میشه  تو کانال گذاشته میشه و عزیزانی که لطف دارند و اظهار  محبت دارند و نظراتشون هم از نتیجه ارسالی تو کانال گذاشته میشه.

@ersal_abrisham97

با تشکر 🙏🙏

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ عزیزان توجه داشته باشید که ما کانال ارسالی داریم و عزیزانی که سفارش انلا ...

اینجا هم جلو باز داره هم بسته... جنسشم خوبه... قیمتشم منصفن

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

گوگل سرچ کن مدل پیداکن بده خیاط واست بدوزه

مانتوهای مزون ایران زمین هم واسه بازیگراس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من پارچه فروشی دارم با مناسب ترین قیمت 

لینکش تو امضام هست 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود