2777
2789
عنوان

انتخاب مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 22 پست
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ عزیزان توجه داشته باشید که ما کانال ارسالی داریم و عزیزانی که سفارش انلا ...

این لینکه که کانال رضایتمندی کانال اصلی لینکشوبزارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه توایران لباس های لبنانی است؟

بله من دارم ...مهمان ک گیرم میاد برا اینکه چادررنگی نپوشم سختمه جلوی برادرشوهر اینا لباس لبنانی میپوشم 

این عکسشه ی مدلشه مثلا 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
قشنگه لینک کانالش میفرستی لطفا

این نوع لباس هارو من از تو سروش کانال فروشگاه حجاب حریم عفاف میگیرم ❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
قیمت هاش مناسبه؟

بستگی ب نوع پارچش هم داره من سفارش دادم ی مدل ۵۰۰ تومن 

قیمت ۳۰۰ این چیزا هم میشه پیدا کرد هر مدلی یه قیمته ...