2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم بیاین

135 بازدید | 17 پست

سلام به همگی...خیلی ناراحتم امروز رفتم جواب آزمایش هورمونی رو گرفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری همه چیت نرماله ولی من نه فولیکول دارم نه تخمکگذاری پری هام نامنظمه میخام این ماه متفورمین بخورم اگه فولی بالغ داشتم خودم برم آمپول بگیرم آزاد شه بنظرتون کارم درسته؟آمپولو بدون نسخه میدم؟چه آمپولی کسی تا حالا اینکارو کرده؟؟براتون دعا میکنم هرکس که منتظره به مرادش برسه😢

لتروزول خوردی تاحالا؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه یک سال ازاقدامت میگذره برو یه دکتر دیگه تاواست قرص بنویسه

من چن ماه پیش سونو دادم تو۱۴پری وهییییچ فولیکولی نداشتم این ماه بالتروزول ۳تاداشتم

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
عزیزم اگه یک سال ازاقدامت میگذره برو یه دکتر دیگه تاواست قرص بنویسه من چن ماه پیش سونو دادم تو۱۴ ...

واقعا عزیزم؟خب الان آمپول چی میخای بزنی؟hcg?میگم بنظرت من میتونم بدون اینکه قرص بخورم فقط برم آمپولو بزنم یا نه؟خیلی امیدوارم کردی

توام مشکلی نداشتی هورمونی؟

واقعا عزیزم؟خب الان آمپول چی میخای بزنی؟hcg?میگم بنظرت من میتونم بدون اینکه قرص بخورم فقط برم آمپولو ...

چن وقته اقدامی؟؟

۳ساله تو اقدامین اونوقت هنوز دکترتون بهتون لتروزول نداااده؟؟😳😳

منازروز۳تا۸پری لتروزول خوردم(سرخود خودتون نخورین ،باتوجه ب سیکلتون دکتر میگه از کی بخورین)

بعد۱۴پری ک دکتر سونو کرد گف ۳تافولی خوب داری اوننننننقققد خووووشحاااال شدم 🤗

اماحب چون من رحمم دوشاخه😞نمیتونستم آزادسازی بزنم چون دکتر گف ممکنه دوقلو بشه ک واس من خطر داره..

شماهم هم دکترتون رو عوض کنید انشاالله ک باتوکل ب خدا وباقرص ها نتیجه میگیرین!!

کی رفتین سونو۱۴پری؟؟

ینی هرماه رفتین ک دیدین فولی ندارین؟؟!!

۳ساله تو اقدامین اونوقت هنوز دکترتون بهتون لتروزول نداااده؟؟😳😳 منازروز۳تا۸پری لتروزول خوردم(سر ...

فداتشم انشاا..واسه شمام میگیره

من هرماه چن باردار سونو دادم تو هیچکدوم فولی نداشتم فقط یه سری یادمه متفورمین خورده بودم یدونه فولی داشتم اونم بنظرم آزاد نشد چون اصلا تخمکگذاری ندارم

من با زور قرص پریود میشم وگرنه سه چهار ماه طول میکشه تا عادی بشم سیکلم هفت روزس اینسری پری اومد میرم دکتر اگه باز قرص نده سرخود لتروزول بخورم بنظرت؟بعد 14برم آمپول بخرم بزنم!!😢دکتر میگه برو عکس رنگی منم گفتم میترسم یه دوره دارو بدین بهم هرسریم که میرم پیشش70میگیره هیچکاری ام نمیکنه

۳ساله تو اقدامین اونوقت هنوز دکترتون بهتون لتروزول نداااده؟؟😳😳 منازروز۳تا۸پری لتروزول خوردم(سر ...

خب شما اگه آمپول نزنی آزاد میشه؟واسه منکه نمیشه فولیات خوبن از دست نده

فداتشم انشاا..واسه شمام میگیره من هرماه چن باردار سونو دادم تو هیچکدوم فولی نداشتم فقط یه سری یادمه ...

عزیزم شماباید تاحالا قرص بهتون میداد دکتر(لتروزول یاکلومیفن)اگه اوناجواب ندن بعدش بهتون آمپول واس رشد فولیکول هاباید میداد.

بنظر من شما دکترتون رو عوض کنید...عکس رنگی هم زیاد دردناک نیست من خودم رفتم

اماخب شمااول باید قرص بخورین اگه دیدین نمیشه برین عکس رنگی..

خودتون سرخود نخورین ممکنه کیست بشن..دکتر باتوجه ب رشد فولی ها میگه ک کی آمپول آزاد سازی روبزنین..

من اولین ماهمه ک دارم لتروزول میخورم..کلا اولین ماهمه دارم دارو میخورم

گفتم ک رحمم دوشاخه اکه یدونه فولیکول بود میزدم آزاد سازی رو..اما بارحم دوشاخ نمتونستم بزنم