2777
2789

؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن سوال منم هستش حتی اسم برنامه رو هم از دوستم پرسیدم نیاورد فقط برا اپل انگار هستش ولی خیلی باحاله 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

برنامه نیست من تو افکتای اینستا دیدم

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

برنامه نیست من تو افکتای اینستا دیدم

اخه تو گوشی دوستم هستش برنامس مال اون اپل مال من سام سونگ

اخه تو گوشی دوستم هستش برنامس مال اون اپل مال من سام سونگ

نمیدونم اپل ندارم که  

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

این اسنپ چت و الان نصب کردم پسورد چرا قبول نمی کنه 

شاید نتت ضعیفه با 4g امتحان کن..البته منم میخواستم بریزم با فی.لتر شکن نتونستم وارد شم☹

شاید نتت ضعیفه با 4g امتحان کن..البته منم میخواستم بریزم با فی.لتر شکن نتونستم وارد شم☹

وای فای هستن 

اخی شما چ کاربر قدیمی ای هستین😍

🤣فسیلم

البته یه کاربری دیگر برای سال ۸۸ بود که نه رمزشو و نه کاربریشو یادم نیست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼