2777
2789
عنوان

دوستان اصفهانی خواهشا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
هی روزگار خودت باید خوب باشی وگرنه بهترین دکتر هام کاری نمی تونن انجام بدند

اره گلم خوب دکترم وسیله هست ولی من مبگم‌صبر کن‌شاید موند عزیزم دکترم خاستی بری پیش همین‌که گفتم برو 

همه چی درست میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما مشکلت اینه نشستی نفوس بد میزنی هی انرژی منفی به خودت جذب میکنی. توکل کن بر خدا کار خدا بی حکمت نیست. صبر داشته باش مطمینم بچت اینبار سالمه مشکلی نداره البته اگر خودت بخوای.  اگرم نخوای و بشینی مث الانت ادامه بدی خب معلومه نه این صدتای دیگه هم بیاد تو شکمت نمیمونه.... 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
عزیزم شما مشکلت اینه نشستی نفوس بد میزنی هی انرژی منفی به خودت جذب میکنی. توکل کن بر خدا کار خدا بی ...

شما جای من نیستید اگه نمی‌تونید کمک کنید خواهشا نمک روی زخم نپاشید هزار فکر از  ذهنم میره و میاد

شما جای من نیستید اگه نمی‌تونید کمک کنید خواهشا نمک روی زخم نپاشید هزار فکر از  ذهنم میره و میا ...

جای شما نیستم ولی ممکنه از شما سختی های بیشتری کشیده باشم ولی کوتاه نیومدم و خودمو کشیدم بالا به خواست خدا. الانم تو مرحله بدی از زندگیمم. خیانت همسر فک کنم از مشکل شما بدتره همراه با چندین مشکل بزرگ دیگه 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
جای شما نیستم ولی ممکنه از شما سختی های بیشتری کشیده باشم ولی کوتاه نیومدم و خودمو کشیدم بالا به خوا ...

من در مورد مساله شما نه قضاوتتون میکنم و نه چیزی میگم چون تجربه شو نداشتم و درک نمی کنم خواهشا شما هم وقتی در مورد چیزی درکی ندارید صحبت نکنید 

من در مورد مساله شما نه قضاوتتون میکنم و نه چیزی میگم چون تجربه شو نداشتم و درک نمی کنم خواهشا شما ه ...

هدف من دلگرمی دادن به شما بود نه قضاوت کردن یا ناراحت کردنتون. اوکی دیگه مزاحمتون نمیشم. امیدوارم خدا خودش بهت کمک کنه