2777
2789

مثل این:

چقدر خوبه که میتونم هنوز لبخند بزنم...

چقدر خوبه که سالمم...

چقدر خوبه که خانوادم رو دارم...

چقدر خوبه که میتونم  هنوز آبی اسمون رو ببینم..

چقدر خوبه که میتونم انسانیت درونم رو حس کنم..

چقدر خوبه که...

بیاین برای یه بار هم که شده،داشته هامون رو به یاد بیاریم

نه نداشته هامون رو!

خدایا شكررررررررررررت 😍🍃💫💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه که سایه پدر و مادرم بالا سرمه 

چقدرخوبه که هنوز کرونا نگرفتم🤭😁

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

چقدر خوبه که یکیو داری که خیلی میخوادت شوهر خان😂😂

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

تو ني ني سايت من فقط ميتونم اين جملات رو بگم

چقدر خوبه كه خانواده شوهر و مخصوصا جاري رو دشمن ندونيم

چقدر خوبه كه توهم نزنيم همه دارن حسادتمون رو ميكنند 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

چقدر خوبه که پدر و مادر خوبی دارم 

چقدر خوبه که از لحاظ جسمی سالمم

چقدر خوبه که الان داره بارون میاد

چقدرررر بده که به خدا قبلا گفتم باشه و تعهد دادم که اینجا میام و درست زندگی میکنم

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

چقدر خوبه که رو حرفام میمونم

چقدر خوبه که جلوی احساسمو میگیرم

چقد خوبه که پسرداییامو دارم

چقد خوبه که دوتا دوست خوب دارم

دیگه چقد خوب دیگه ای ندارم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چقدر خوبه که دو تا خواهر و دو تا برادر دارم و تنها نیستم 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️