2777
2789
عنوان

يه ديقه بياين

89 بازدید | 18 پست

بچه ها گوشام درد ميكنه ... وزوز ميكنه ممكنه باعث كم شنوايي بشه ؟؟؟؟؟ ي دارو خوردم اينجوري شدم ؟؟؟؟؟

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگيجه ، تنگي نفس و گلو دردم دارم ... 

ديروز رفتم دكتر گفت دارو گياهي معلوم نيست توش چيه بايد صبر كني تا خودش خوب شه ؟ تجربه ايي دارين ؟

منم گوشام یه هفتست درد میکنه هی تیر میکشه دکترم نمیتونم برم هی اذیت میکنه🥺😭

نعنا تازه رو بکوب یکم تفت بده بزار تو سواراخ گوش نه این که بزاری داخل همین اول گوشت بزار خوب میشی

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶

... 

عزيزم عوارض اين شربت گياهه ك خوردمه ...  تا حالا اينجوري نبودم نزديك دو ماهه ولي چرا دفع نميشه ؟ 

نعنا از کجا بیارم😂😂😂باشه گلم مرسی

😅این دیگه نمیدونم من خودم همیشه کنار گلدونام و باغچه میشونم تازه دارم کجای بیارم برات😄

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
😅این دیگه نمیدونم من خودم همیشه کنار گلدونام و باغچه میشونم تازه دارم کجای بیارم برات😄

خونمونم😂😂😂بفرست تا اینجا خشک میشه بعدش میکدبمش میریزم تو شیشه واسه غذا😂😂😂...نه عزیزم مرسی نمیخواد

خونمونم😂😂😂بفرست تا اینجا خشک میشه بعدش میکدبمش میریزم تو شیشه واسه غذا😂😂😂...نه عزیزم مرسی نمیخ ...

خواهش میکنم  ولی یه شاخه ترو از سبزی فروشیا بگیر باریشه بشون واقعا خوبه من دوست دارم بوی عطرش هم خواصیتش