2777
2789
عنوان

دلم گرفته

152 بازدید | 8 پست

دلم پاییز میخوا د یه نی نی دارم چار ماهشه اصن وقت نمیکنم به روح روانم برسم ولی اون سالم باشه خوشال باشه راضی باشه یه دنیاهس برام مث زمان دختریم نیستم کاش دکمه بکی وجود داشت

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
اولویتهای آدم به مرور زمان عوض میشه

دلم گرفته قدیما برو بیایی واس خودم داشتم الان چییی 😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هارو که میبینم از حامله شدن ناراحت میشم

نه بچه خوبه ولی زمان دختری یه چیز دیگس منم زود خواستم بچه دارشم چون بقیه عمرمو خوش بگذرونم اونم یکی یه دونه 

نه بچه خوبه ولی زمان دختری یه چیز دیگس منم زود خواستم بچه دارشم چون بقیه عمرمو خوش بگذرونم اونم یکی ...

اره میدونم چی میگی ولی من احساس مسئولیت  بزرگی میکنم برای همین همش ناامیدم 

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
نه بچه خوبه ولی زمان دختری یه چیز دیگس منم زود خواستم بچه دارشم چون بقیه عمرمو خوش بگذرونم اونم یکی ...

اینم خوبه که اگه زود بیاریم بعدا راحتیم

اینم خوبه که اگه زود بیاریم بعدا راحتیم

من خیلیییی حساسم مثلا بچه رو رو پا بندازم سرش تکون نخره موجب مرگ مغزی میشه یا خیلییی چیزای ریز که همه تعجب میکنن میگن خوبه تو یه ده سالی نازا نبودی منم احساس مسولیتم به قدری بالاس که یه ساعت شیرش دیر میشه عذاب وجدان میگیرم چندسالته؟

من خیلیییی حساسم مثلا بچه رو رو پا بندازم سرش تکون نخره موجب مرگ مغزی میشه یا خیلییی چیزای ریز که هم ...

من بیست و یک سالمه وای منم اینطوریم خیلی😪