2777
2789
عنوان

تجربه ویتاگنوس برای جوش های هورمونی

23910 بازدید | 30 پست

سلام من چن وقت پیشم تاپیک در مورد جوش هورمونی زدم ولی اطلاعات چندانی بدست نیاوردم 

من یسال و چن ماه سیپروترون مصرف کردم و جوشای هورمونیم رفت و الان ی هفتس قطعش کردم و دارم ویتاگنوس مصرف میکنم 

کسی تجربه مشابه داره؟میترسم نزدیک پریود این ماهم عین قبل جوش هورمونی بزنم خیلیا میگن بعد قطع اینجور قرصا بدتر جوش هورمونی میزنن

آزمایشم دادم منتظر نتیجم

و قبلا بخاطر تنبلی تخمدان سیپروترون خوردم

😢کمک لطفا😭

عزیزپ تنبلیو چجوری تشخیص دادی ؟منم فک کنم علائم دارم باید برم دکتر چی بگم؟

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما جلوگیری مصرف نکردین؟ 

منم هورمونیه و البته پلوکیستیک

دکترم گفت سه تا ورق باید حتما مصرف کنی،الان ورق دومم،ولی هیچی بهتر نشدم

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
عزیزپ تنبلیو چجوری تشخیص دادی ؟منم فک کنم علائم دارم باید برم دکتر چی بگم؟

از رو علائم و دکترم همینو گف چون تو سونو معلوم نبود ولی  پریودم عقب مینداختم خیلی،جوش هورمونیم داشتم فقط روی چونه ک مشخص بود مث جوشای معمولی نبود

دمنوش چی؟ینی مث سیپروترون کامل بدون جوش نیستین؟

از عطاري گياه پنج انگشت ميگيرم دمنوش درست ميكنم

ويتاگنوسم همون عصاره گياه پنج انگشته. اينجوري به نظرم مطمئن تره.

من سيپروترون ميخوردم ديگه نميدونستم جوش اصلا چي هست😂 اما خب الان گاهي جوش ميزنم مخصوصا يه هفته قبل پري روي چونه

شما جلوگیری مصرف نکردین؟  منم هورمونیه و البته پلوکیستیک دکترم گفت سه تا ورق باید حتما مصرف ک ...

سیپروترون مصرف کردم 

اولش کم میشه ولی بعد ۶ماه کامل اثر میکنه با ۲ ورق چیزی نمیشه زیاد

سیپروترون مصرف کردم  اولش کم میشه ولی بعد ۶ماه کامل اثر میکنه با ۲ ورق چیزی نمیشه زیاد

اها،منم سیپرونالاکتون مصرف میکنم

ممنون عزیزم

دمنوش رازیانه هم برای تمظیم هورمونا خیلی خوبه،یا عرقشو بگیر 

از عطاري گياه پنج انگشت ميگيرم دمنوش درست ميكنم ويتاگنوسم همون عصاره گياه پنج انگشته. اينجوري به نظ ...

ینی بخاطر جوش سیپروترون نمیخوردین؟

کی قطعش کردین ؟بعدش جوش زدین؟

چن وقته این دمنوشو میخورین؟از کی بهتر شدین؟

الانا نزدیک پریود دیگ اونجوری جوش نمیزنین؟

دمنوشو برا جوش میخورین یا چیز دیگ؟

وای ببخشید چقد سوال شد

اها،منم سیپرونالاکتون مصرف میکنم ممنون عزیزم دمنوش رازیانه هم برای تمظیم هورمونا خیلی خوبه،یا ع ...

امیدوارم اثر کنه نمیدونم رازیانه شروع کنم با همین ویتاگنوس بخورم خوب میشه😢

شما جوشاتون کم نشده؟

امیدوارم اثر کنه نمیدونم رازیانه شروع کنم با همین ویتاگنوس بخورم خوب میشه😢 شما جوشاتون کم نشده؟

نه متاسفانه😕

ینی بخاطر جوش سیپروترون نمیخوردین؟ کی قطعش کردین ؟بعدش جوش زدین؟ چن وقته این دمنوشو میخورین؟از کی ...

عزيزم من هورمون مردونم بالا بود و پلي كيستيك. هر چهار ماهم آز و سونو ميدادم.

دكتر برام اسپيرونولاكتون و سيپرترون كامپاند داد نزديك دو سال خوردم. تو اين دو سال اصلا جوش نداشتم حتي يكي. تا اينكه تو ازمايش اخرم گفت اوكيه و لازم نيست دارو بخوري. داروهارو قطع كردم اما گاهي دمنوش پنج انگشت ميخورم كه نسبتا خوبه و من راضيم از تاثيرش

عزيزم من هورمون مردونم بالا بود و پلي كيستيك. هر چهار ماهم آز و سونو ميدادم. دكتر برام اسپيرونولاكت ...

وای چقد خوب واقعا مرسیییییی ک جواب دادین 

خیالم یکم راحت شد خدا خیرتون بده همون مشکل منو داشتین😄

فقط چنتا سوال دارم 

از همون ماهی ک قطع کردین اون دمنوش رو خوردین؟

پریودای بعد قطع قرص چجوری جوش میزدین؟چنتا مثلا 

بزرگ مث قبل؟