2777
2789
عنوان

تجربه ویتاگنوس برای جوش های هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 23917 بازدید | 30 پست
وای چقد خوب واقعا مرسیییییی ک جواب دادین  خیالم یکم راحت شد خدا خیرتون بده همون مشکل منو داشتی ...

هر سوالي داري بپرس عزيزم

اره وقتي قرصو قطع كردم دمنوشو شروع كردم. چون يه سرچ كني ميبيني چقدددر از خواص پنج انگشت نوشته. هيچوقتم با قرص دمنوش نخور. اگه قرصو دكترت قطع كرد بعد دمنوش. يا حداقل از دكترت بپرس با اين قرص فلان دمنوشو بخورم مشكلي هست يا نه. 

درسته كه الان خيلييي وقته قرصو قطع كردم و گاهي قبل پريود چند تا جوش اونم جزئي ميزنم اما ديگه هيييييچوقت مث اونموقع ها جوش نزدم. در واقع نسبت ب قبلم صفره جوش زدنم. 

در حد دو سه تا روي چونه كه خيلي زودم خوب ميشه.

قبلا تمام صورتم جز بيني و پيشوني جوش بود. هميشه قرمزو ملتهب. چه قبل پري چ بعدش. 

داغون بود پوستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سوالي داري بپرس عزيزم اره وقتي قرصو قطع كردم دمنوشو شروع كردم. چون يه سرچ كني ميبيني چقدددر از خ ...

مرسیییییی عزیزدلم😘

منم قبلا همینجوری بودم واسه این انقد الان میترسم ک ب اون روزا برنگرده صورتم😢

خداروشکر جواب دادین شما خیالم راحت شد 

اونموقه ک دکترتون تشخیص پلی کیستیک داد چ علائمی داشتین؟آزمایش هورمونتون اینا چجوری بود؟سونوگرافی چی؟

اخه من گف ک همچی طبیعیه تو سونو گف واسه چی اومدی 

گفتم لگن درد دارم ک قبلا نداشتم دوستام گفتن از تخمدان ایناست و ۴۵ روز یبار پریود میشم اونم خیلی کمه خونریزیم 

پریودامم ک نامنظم .

این یسال خورده ای سیپروترون خوردم منظم شد ولی خونریزیم همچنان کمه 

شما همچیتون نرمال شد؟

واكنش بدن هر كس هم متفاوته. مثلا براي من دمنوش رازيانه بي تاثير بود. از چند نفرم شنيدم ممكنه باعث كي ...

درسته

منم رازیانه دوسندارم میگن پرولاکتینم بالا میبره و مث ویتاگنوس نیس.

من ی هفتس ناشتا ۴۰قطره میخورم 

امیدوارم مث همین دمنوش گیاهش عمل کنه 

اخه دمنوش دوسندارم اصلا

چند وقت رازیانه خوردین بی تاثیر بود؟

مرسیییییی عزیزدلم😘 منم قبلا همینجوری بودم واسه این انقد الان میترسم ک ب اون روزا برنگرده صورتم😢 ...

من پريودم همييشه منظم بود

بخاطر ريزش مو و جوش رفتم دكتر پوست برام ازمايش نوشت گفت هورمون مردونت بالاست برو دكتر غدد.

اونم سونو فرستاد گفت هورمون مردونت بالاست و پلي كيستيكي.

من هيچوقت پريودم نامنظم نبود. بدشانسي اوردم اين مشكل رو موهام تاثير گذاشت الان ب شدت كم پشته درستم نميشه ديگه😔

من پريودم همييشه منظم بود بخاطر ريزش مو و جوش رفتم دكتر پوست برام ازمايش نوشت گفت هورمون مردونت بال ...

ای بابا😢منم یکم کم پشته موهام ایشالا مشکلمون حلشه 

فقط

تو آزمایش هورمونی هورمون تستسترون رو با چی نشون میدن؟من تست FsH

lH و پرولاکتین و amh و T3 T4 و TsH رو برام نوشتن

ای بابا😢منم یکم کم پشته موهام ایشالا مشکلمون حلشه  فقط تو آزمایش هورمونی هورمون تستسترون رو ...

براي منم همينا بود ب اضافه testosterone 

ايشالا عزيزم اميدوارم هر چه زوتر مشكلات حل بشه🤲

درسته منم رازیانه دوسندارم میگن پرولاکتینم بالا میبره و مث ویتاگنوس نیس. من ی هفتس ناشتا ۴۰قطره می ...

عزیم ویتاگنوس مصرف میکنی پریودت رو نامنظم نمیکنه ؟و وقتی پریودی هم مصرفش میکنی؟

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
عزیم ویتاگنوس مصرف میکنی پریودت رو نامنظم نمیکنه ؟و وقتی پریودی هم مصرفش میکنی؟

نمیدونم واالا اصلا  نفهمیدم  تاثیر داشت یا نداشت 

اره تو پریودیم میخوردم

شما توی مدتی که سیپروترون میخوردید پیش اومده بود توی اون یه هفته که دارو رو نباید خورد پریود نشید؟ من دومین ماهه سیپروترون میخورم این هفته که قطع کردم نشد

واسه جوش های صورتم خیلی خوب بود الان دیگه جوش ندارم فقط جای چندتا جوش مونده راهی بلدین که اینا هم پاک بشه از صورتم؟