2777
2789

باور کن من اینجوری نیستم:/

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس حکم طلا رو داره 😂😂😂

یکیو دیدم تو تاپیک عکس صد نفرو تگ کرده بود میگفت واییی بیاین عکس ببینین 😂

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

بگم چرا؟؟؟؟؟چون میخوان ببینن فکی فامیلی،عروسی جاری چیزی در میاد برن ببینن تاپیک هاش چه خبره یا نه😂

انگیزه خودم شخصا اینه😅🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
یکیو دیدم تو تاپیک عکس صد نفرو تگ کرده بود میگفت واییی بیاین عکس ببینین 😂

😂😂😂😂شايد طرف میخاسته عکس خودش رو بزاره 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
نچ انکار نکن 😂همه همینجوریم 😂

نه به موی سیبیلت باور کن علاقه ندارم به تاپیک عکس گاهی تاپیک دیگه ای نباشه که جذبتم کنه میرم اما در کل کشته مرده عکس نیستم😂

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
بگم چرا؟؟؟؟؟چون میخوان ببینن فکی فامیلی،عروسی جاری چیزی در میاد برن ببینن تاپیک هاش چه خبره یا نه😂 ...

تا حالا ب این فکر نکرده بودم طرف فامیل در بیاد 

وایی ذهنمو درگیر کردی

ازین به بعد تو تاپیک عکسا پلاسم 😂😂

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  
تا حالا ب این فکر نکرده بودم طرف فامیل در بیاد  وایی ذهنمو درگیر کردی ازین به بعد تو تاپیک عک ...

اره فکر کن،خیلی مهمه،اصلا سرنوشت سازه😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂