2777
2789
بچه ها لطفا هروقت که من بیبیم مثبت شدو خواستم تاپیک آروزهامو بزنم"بلاخره منم مامان شدم" ، خواهشا همتون توی سایت باشین و بیاین تبریک بگید نمیخوام فرداش که ذوقش خوابید برای اونایی که نبودن بیام دوباره تاپیک بزنم خب؟ لطفا همه باشن باتچکر
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از الان تبریک خودم میگم تبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک میگممممممممممممممممممممممممممممم از الان
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg