2821
2789
عنوان

حس ششم دارم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر عزیز اینهم بهم بگو بنظرت من در اینده شاغل میشم میخام ارشد ی رشته ای بخونم خودم ارشد علوم اجت ...

من بهت پیشنهاد می کنم اول برو سر کار با مدرک لیسانست بعد برو ارشد مدیریت بخون شوهرتم دوست داره دیگه وگرنه زنش نبودی

سلام بگومن همسرم چکاره ست؟

نمی‌دونم فقط میتونم با لوله و آچار و چیزای آهنی سرو کار داره 

حسنم اینو میگه

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

نمی‌دونم فقط میتونم با لوله و آچار و چیزای آهنی سرو کار داره  حسنم اینو میگه

اوه 

کی ازدواج میکنم؟چندسالشه

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
من بهت پیشنهاد می کنم اول برو سر کار با مدرک لیسانست بعد برو ارشد مدیریت بخون شوهرتم دوست داره دیگه ...

عزیزم ارشد علوم اجتماعی دارم میخام ارشد علوم تربیتی بخونم نمیدونم ارزش داره میرم سر کار یا نه ؟