2821
2789
عنوان

حس ششم دارم ؟؟؟

1713 بازدید | 289 پست

بچه ها من حس ششم دارم 

ب حدی ک تست های کنکوری رو بنا به احساساتم میگم درست از آب درمیاد

پیش بینی ام ک میکنم درست از آب درمیاد

بنظرتون این حس ششم؟

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا که آنقدر قویه بمن کمک کن ثوابم داره‌بنظرت من چ کاری انجام بدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

در مورد من بگو تا بهت بگم

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید

https://ninisite.co/discussion/topic/4395445/شما-بگید-من-دیگه-موندم?postId=137484304

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

به حق چیزای نشنیده

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐