2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازمایش بعضیا بیبیشون مثبت نمیشه اگه اقدام بودی برو ازمایش

آخه خیلی از موعدم گذشته یعنی ممکنه احتمال بارداری وجود داشته باشه با اینکه بی بی منفی بوده

خدایا شکرت   
تنبلی دارم

احتمالا از اون باشه من کیست دارم دو ماه سه ماه نمیشم بعَی وثتا تا ۶ ماهم میره

دوستمم تنبلی داره اونم نمیش یا هر ۴۰ روز یا ۶۰ روز میش اگه هم بشع اصلا چیزی ازش نمیاد

احتمالا از اون باشه من کیست دارم دو ماه سه ماه نمیشم بعَی وثتا تا ۶ ماهم میره دوستمم تنبلی داره اون ...

آره احتمالش خیلی زیاده، پس چرا اینقدر باید درد تحمل کنم؟ همش یا دل درد یا بدن درد داشتم 

خدایا شکرت   
شما هم وقتی پری نمیشی درد داری؟

اره مخصوصا پهلوم خیلی درد مبگیره. همه علاعم پریود رو دارم منتها اصلا خونی ازم نمیاد‌ ۵ روز اینطوری میشم بعد اه بعد تازه ازم خون میاد اونم لا درد خیلی شدید تر و خونریزی بیشتر

اره مخصوصا پهلوم خیلی درد مبگیره. همه علاعم پریود رو دارم منتها اصلا خونی ازم نمیاد‌ ۵ روز اینطوری م ...

نه من شده چندین روز درد کشیدم، بعد پریود نشدم تا چندین ماه😟

خدایا شکرت