2821
2789
عنوان

تا حالا تو اين موقيعت بوديد؟

205 بازدید | 28 پست

راستش همسرم يه دوستى داره كه اونم دقيقا همزمان با ما ازدواج كرد و خونه گرفتن و جهاز و عروسيشون تقريبا همزمان با ما بود.

شايد همين همزمانى باعث شد كه من از اول خودم و با خانم دوست شوهرم مقايسه كنم و همه چيزم و با كارهاى كه اون كرده بسنجم!

خداروشكر عروسى و خونه و زندگيمون كم از اونا و كس ديگه نداشت.اما جهاز اون خانم ميتونم بگم تو شهر تكه!هرچيز كه فكر كنيد خريده و از همه چيز بهترين مارك و خارجى و گرونترين.

منم البته سال ٩٧ كه عروسيم بود ١٠٠ مليون جهاز خريدم.ولى بازم قابل مقايسه با اون نيست.هنوز بعد دو سال كم و كسر هم دارم گاهى.اون خانم شاغلن و مطمىنا با درآمد خودشون هر كارى بخوان انجام ميدن.ولى من با اين هزينه هاى زياد نميرسم خرج كاسه كوزه و دكور هم كنم.بماند كه از روز اول زندگى با شوهرم صرفه جويى كردم و درآمد ناچيز خودمم به اون دادم تا بتونيم خونه بخريم كه خوشبختانه بتازگى موفق شديم و ايشالا تا چند ماه ديگه خونمون حاضر ميشه و ميريم اونجا.

حالا من از اين ناراحتم كه هر وقت اين دوستامون ميان خونمون من خجالت ميكشم.هر وقت مارو دعوت ميكنن يه مدل سرويس پذيرايى و غذاخورى!موقع خواب بهترين ملافه ها و رختخواب هاى نرم و لطيف.تا دلت بخواد از أنواع پتو و بالش و ملافه

ولى من اونقدر وسيله ندارم.شوهرم خيلى دوست داره دعوتشون كنم.بايد هم اينكار و كنم چون چند بار مارو دعوت كردن و بهترين پذيرايى انجام دادن و ما فقط يبار ميزبانشون بوديم.

ولى من مثلا پتو به تعداد ندارم،يا ليوان و پيش دستى ممكنه كم بياد و وسط مهمونى بايد بشورم و دوباره بيارم...

دستمم بخاطر خريد خونه خاليه فعلا.چيكار كنم بنظرتون؟اينكه معذبم و خجالت ميكشم منطقيه؟دعوتشون كنم يا بذارم وسايلم كه تكميل شد مهمونى بدم؟

با ۱۰۰ میلون میشه یه جهاز کامل دادا😑🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعتماد ب نفس داشته باش...دست بالای دست بسیار است ...اونا هم از کسی دیگه از نظر مالی پایینترن باید اینجور هیچ کس روابطشو حفظ نکنه دیگه...هر کسی زندگی خودشو داره مقایسه اشتباهه خودتو به اضطراب ننداز ...اگه می تونی ضروریات رو بگیر ،فعلا هم دعوت نکن بهت فشار میاد .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
با ۱۰۰ میلون میشه یه جهاز کامل دادا😑🎈

باور كنيد جهاز من كاملِ.همه چيز خريدم اما مال اون مثل زندگى يه خانم ٤٠ ساله است.

البته من فرش ابريشم گرفتم.سرويس چينى يكدست آلمانى گرفتم.كلا هم خانواده همسرم چيزى نگرفتن.همه رو پدر من خريدن.شايد اگه يكسره از وسايل و معموليتر برميداشتم،يا خانواده همسر چند تيكه ميگرفتن، كاملتر ميشد

باهاشون رفتو امد نکن.

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
یعنی با 100 میلیون 6 تا پتو نرمینه و دو دست پیش دستی نخریدی  با دو میلیون میتونستی بخری

سوال منم همینه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
دوتا شمایید دوتا اونا نه سه تا اونا. چرا باید پتو ظرف کم بیاد

اگه دعوت رسمى كنم چند چند نفر ديگه هم از دوستاى مشترك هستن كه بايد دعوت شن و هميشه تو اين جمع با هميم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792