2777
2789
عنوان

تهی

131 بازدید | 15 پست

نظرتون راجب قران خوندنش چیه

منکه به شخصه عاشقشم💖💖💖💖💖💖😍😍😍😍

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب بود برام 

یه تاپیکم براش زدم اما بعضیا اومدن توهین کردن منم تاپیک و قفل کردم 

پیشنهاد میکنم تو هم همین کار و کنی

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
چی بگم یه مدت تتلوام توبه کرد ولی الان میبینیش که!!

قابل مقایسه نیستن باهم تتلوام بنظرم ازقصداونحوریش کردند

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

جالب بود برام  یه تاپیکم براش زدم اما بعضیا اومدن توهین کردن منم تاپیک و قفل کردم  پیشنه ...

واچرا ب چیش 

اون مشخصه یه عده به اسم دوست معتادش کردن و به این روز انداختن 

حیف شدصداش عالی بود

تهی رو‌از زمانی که خواننده شد میشناسمش از همون‌اولم موقع مناسبت های مذهبی همینکارا رو میکرد و ج ...

تهی سیده

تهی که مذهبی بود محرما هم نذری میده چون شفا گرفته

سیدم هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
واچرا ب چیش 

نمیدونم میتونی بری ببینی 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
تهی که مذهبی بود محرما هم نذری میده چون شفا گرفته سیدم هست

بی نظیره

نمیدونم میتونی بری ببینی 

حتمامیرم