2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین نکردم فقط گفتم خدایا واگذارش ب خودت راضی ب بدشم نبودم اما خدا انتقاممو همیشه گرفته

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

من هیچوقت واسه کسی دعای بد نکردم همیشه ام گفتم هرکی بدی کرد ازش گذشتم که خدا ازم بگذره یروزی

ولی با یه پسری دوست بودم یعنی قصدمون ازدواج بود خیلی ازم سو استفاده کرد تقصیر خودمو سادگیم بود ولی خوب اونم بد کرد در حقم. بعدش من با همسرم ازدواج کردم خداروشکر بی اندازه خوشبختم ایشونم با یکی ازدواج کرد بعدش فهمید زنش خراب بوده قبل ازدواج با چندتا از دوستاش بوده بعد ازدواجم با برادر شوهرش بود

لبریزم از سکوت بسیار

دقیقا منم هرکی رنجوندتم بهترین ادم دنیاضد

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
دیدم که هر بلای سر بقیه آوردن سرشون اومده وراضی نیستم کسی پودربشه همین که بفهمه چرا این بلاسرش اومده ...

نه این باید پودر بشه چون آدم نیست حیونه خاک توسزمن خرم خر