2777
2789
عنوان

یه سوال دارم ممنون میشم بیاین

898 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم نماز وروزه هاتون قبول ببخشید میخواستم بپرسم تو اشنا هاتون کسی رو دارین که نگهبان بیمارستان باشه ولی به صورت شرکتی البته با ازمون وارد کار شده باشه میدونین حقوقش چقدره؟اگه کسی میدونه ممنون میشم 

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهر شوهرم تو حراست هستش ولی فک کنم با پارتی رفت، حقوقش ۳نیم فک کنم

الان علوم پزشکی ازمون گذاشته برا استخدامی میخوا شوهرم شرکت کنه همش استرسش رو داریم ولی نوشته به صورت شرکتی میگیره

والا من اولین باره اسم شرکتی رو میشنوم منظورشون چیه یعنی حقوقشون کمتره؟

ببین ادارات دولتی بعضی از قسمت ها رو واگذار میکنن به بخش خصوصی، مثلا قسمت آشپزخونه یا نگهبانی یا آبدارچی ها،، بیمارستان با یه شرکت قرارداد میبنده که فلان مقدار ماهانه به شرکت پول بده و اون شرکت موظفه نگهبان های اون اداره رو تامین کنع،، حقوق نگهبان هم با شرکته، و بیمارستان دخالتی نداره،، حالا این وسط بعضی کارفرماها برای اینکه سود بیشتری داشته باشن به نیروهای حقوق کمتری میدن

ببین ادارات دولتی بعضی از قسمت ها رو واگذار میکنن به بخش خصوصی، مثلا قسمت آشپزخونه یا نگهبانی یا آبد ...

مرسی عزیزم از توضیحی که دادی خدا هرچی که میخوای به حق این ماه عزیز بهت بده

مرسی عزیزم از توضیحی که دادی خدا هرچی که میخوای به حق این ماه عزیز بهت بده

سلام. ببخشید من شما رو در تاپیکه دیگه ای که در باره تعیین جنسیت بود دیدم. خواستم ببینم پسرتون به سلامت بدنیا اومد. آیا شما فقط آمپول زدید یا رژیم تغذیه ای هم گرفتید؟ و آیا دکتر خودش گفت که صد در صده؟ 

سلام. ببخشید من شما رو در تاپیکه دیگه ای که در باره تعیین جنسیت بود دیدم. خواستم ببینم پسرتون به سلا ...

سلام عزیزم اره عزیزم یکسال وسه ماهشه.هم رژیم غذایی داشتم هم امپول ودارو برا خودم وهمسرم دکترم نگفت صددر صد ولی گفت اگه تمام رژیم ها رو هردوتاتون رعایت کنید ۹۹درصد نتیجه میگیری که خداروشکر نتیجه گرفتم

سلام عزیزم اره عزیزم یکسال وسه ماهشه.هم رژیم غذایی داشتم هم امپول ودارو برا خودم وهمسرم دکترم نگفت ص ...

انشالله که سلامت باشه. من دو تا دختر دارم و خانواده همسرم هم لر هستند و عاشق پسر. نمی دونم واقعا رژیم به من جواب میده. چون همسرم دوتا برادر داره که اونا هم دختر دارن. حالا مادر شوهرم میگه آی وی اف کنید. ولی من از عوارضش میترسم.

[QUOTE=137625619]سلام عزیزم اره عزیزم یکسال وسه ماهشه.هم رژیم غذایی داشتم هم امپول ودارو برا خودم وه ...

از لر های کدوم شهر عزیزم خودت کجایی هستی؟تابتونم راهنماییت کنم

انشالله که سلامت باشه. من دو تا دختر دارم و خانواده همسرم هم لر هستند و عاشق پسر. نمی دونم واقعا رژی ...

عزیزم من خودمم لر هستم به خاطراین پرسیدم که دکترمو بهت معرفی کنم ان شاالله هرچی میخوای خدا بهت بده.

من خودم تهران. خانواده همسرم خرم آباد.  البته ما تهران زندگی میکنیم

اگه واست مقدوره حتما بیا پیش دکتر حالینا ساکی کارش عالیه تاحالا یه نفرم نداشته که نتیجه نگرفته باشه البته باید موبه موی کاراش روانجام بدی من با رژیمش باردار شدم وازشوهرت ازمایش میگیره ومناسب با ازمایشش دارو میده