2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه یازده ماهه

504 بازدید | 10 پست

سلام کمکم کنید دیروز در شرایط نا مساعدی بودم و بچه ام شیطونی کرد داشتم یخچالو مرتب میکردم اونم وایساده بود تو یخچال دوبار شیرو چپ کرد و من دفعه دوم یه جیغ بدی سرش کشیدم، از دیروز تا خالا فکر میکنم یجوری شده دقیقا مطمئنم نیستم که به خاطر دیروز باشه اما شدیدا ترسو شده، از صدای آبمیوه گیری جیغ میکشه و فرار میکنه، میترسم خدای نکرده زبونش بسته شه یا رو قلبش تاثیر گذاشته باشه یا اینکه مثلا زهره اش ترکیده باشه یا عیب کنه. حالم خیلی بده کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینکارو کردی ، بچه باید شیطونی کنه دیگه ، آدم بزرگا بعضی اوقات احساسات بچگانه شون گل میکنه ، واقعاً کار اشتباهی میکنید سر بچه بیخود و بی جهت جیغ و داد میکنید 

انشااله چیزی نیست . چند روز کارای پرسروصدا نکن و بیشتر بغلش کن و باهاش بازی کن بزار احساس امنیت کنه . . منم پسر دوازده ماهه دارم میدونم چی میگی به همه چیز کار دارن و همیشه تو دست و پا هستن

منکه دیگه از دست دخترم عاصی شدم ظهر دلم میخواست یکی بیاد یساعت ببردش یجایی که نبینمش😐

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
خب چرا اینکارو کردی ، بچه باید شیطونی کنه دیگه ، آدم بزرگا بعضی اوقات احساسات بچگانه شون گل میکنه ، ...

دیگه حال روحی خودم خوب نبود خیلی ببخشید برای بار دوم بعد زایمان عادت ماهانه شدم و کلی از دیروز لباس و ملافه کثیف شده، شرایط روحی روانیم بهم ریخته بود و مشغله ی زیاد داشتم، خودم حالم خیلی بده از دیروز

چیشد بچت 

جوش یریت تزریق کروی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم