2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه یازده ماهه

399 بازدید | 19 پست

سلام کمکم کنید دیروز در شرایط نا مساعدی بودم و بچه ام شیطونی کرد داشتم یخچالو مرتب میکردم اونم وایساده بود تو یخچال دوبار شیرو چپ کرد و من دفعه دوم یه جیغ بدی سرش کشیدم، از دیروز تا خالا فکر میکنم یجوری شده دقیقا مطمئنم نیستم که به خاطر دیروز باشه اما شدیدا ترسو شده، از صدای آبمیوه گیری جیغ میکشه و فرار میکنه، میترسم خدای نکرده زبونش بسته شه یا رو قلبش تاثیر گذاشته باشه یا اینکه مثلا زهره اش ترکیده باشه یا عیب کنه. حالم خیلی بده کمکم کنید

بچه تو این سن کلا از صدا میترسه. حالا اینکارت حساسترش کرده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من از وقتی یادمه از صدای مخلوط کن و آبمیوه گیری میترسه خیلی بدم میترسه دیگه جلوش روشن نمیکنم میترسم خدایی نکرده لال بشه آخه بد جور میترسه تا میبینتش جیغ میزنه حتی وقتی خاموشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یعنی ممکنه به مرور زمان خوب شه؟ بعد زلزله هم که یهو تو خواب بغلش کردیم رفتیم بیرون ترسیده بود بعد یک ...

اره بزرگتر بشه نوع ترس هاش عوض میشه.

دختر من حتی از اسباب بازیهای موزیکالشم میترسه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نترس انشاالله چیزی نیست ماها که ربات نیستیم هی بچه داری و خونه داری و شوهر داری کنیم ماهم آدمیم خسته ...

اره والله خیلی ببخشید بعد زایمانم دیروز برای دومین بار عادت ماهانه شدم و چون هنوز دفعه های اوله خیلی شدید خونریزی دارم، از دیروز تا حالا کلی لباس و ملافه کثیف کردم نصفه شب رفتم زیر دوش، و این شرایط خیلی رو روحیه من تاثیر گذاشته بود دیروز

اره اینو تجربه کردم از یه اسباب بازیش قبلا خیلی میترسید الان خوب شده

دیگه داد نزن سرش. اون مهمونه تو خونت. بزار تا وقتی پیشته از بودن کنارت لذت ببره😀

دختر من از وقتی یادمه از صدای مخلوط کن و آبمیوه گیری میترسه خیلی بدم میترسه دیگه جلوش روشن نمیکنم می ...

خد نکنه لال شه، بچه فامیلمون به خاطر دعواهای مامان و باباش دیگه حرف نمیزنه، الان دوسالشه حرف نمیزنه قبلا چندتا کلمه میگفت، به خاطر این قضیه منم خیلی خودمو سرزنش میکنم که نکنه بچه منم اونجوری شه

دیگه داد نزن سرش. اون مهمونه تو خونت. بزار تا وقتی پیشته از بودن کنارت لذت ببره😀

چشم خانومی دلم گرفت گفتید مهمونه، خدا کمکم کنه، جونم بهش بنده خودم دارم همش گریه میکنم به خاطر کاری که کردم

اره والله خیلی ببخشید بعد زایمانم دیروز برای دومین بار عادت ماهانه شدم و چون هنوز دفعه های اوله خیلی ...

میفهمم عزیزم منم دوتا پسر دارم یوی ۵سالشه یکی ۹ ماهه بخدا اینقدر خستم میکنن کوچیگه تاصبح بیداره مثلا امشب ساعت ۱۲ خوابوندم ۱۲ونیم بیدار شده الانم دوتایی دارن‌شیطدنی و سروصدا میکنن منم مواظبشونم اینقدر خستم چندماهه شبا تا صبح نخوابیدم کلافه شدم