2777
2789
عنوان

ترسیدن بچه یازده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 19 پست
چشم خانومی دلم گرفت گفتید مهمونه، خدا کمکم کنه، جونم بهش بنده خودم دارم همش گریه میکنم به خاطر کاری ...

هردفعه عصبانی شدی یاد حرفم بیفت دیگه خودتو کنترل میکنی. 

به نسبت سنش باهاش قهر و اخم کن. یکسالشه یک دقیقه. بهشم بگو چرا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هردفعه عصبانی شدی یاد حرفم بیفت دیگه خودتو کنترل میکنی.  به نسبت سنش باهاش قهر و اخم کن. یکسال ...

چشم حتما ممنونم از راهنماییتون، دعا کنید برام خیلی نگران بند اوندن زبونشم الان از دیروز که مطمئنم مامان بابا نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیزم منم دوتا پسر دارم یوی ۵سالشه یکی ۹ ماهه بخدا اینقدر خستم میکنن کوچیگه تاصبح بیداره مثلا ...

میفهمم واقعا با کلی تلاش خوابوندن و بعد هم انقدر زود بیدار شدن واقعا کلافه کننده است، من دیوانه وار عاشق بچه ام هستم، خودم دارم نابود میشم باهاش اینکارو کردم اون که نمیفهمه من گناه بزرگی کردم در حقش

میفهمم واقعا با کلی تلاش خوابوندن و بعد هم انقدر زود بیدار شدن واقعا کلافه کننده است، من دیوانه وار ...

اینقدر خودتو سرزنش نکن منم همینجوریم اون لحظه که خیلی عصبی میشم داد میزنم وقای گزیه میکنه پشیمون میشم خودم گریم میگیره

چشم حتما ممنونم از راهنماییتون، دعا کنید برام خیلی نگران بند اوندن زبونشم الان از دیروز که مطمئنم ما ...

نه نترس زبونش بند نیومده. زود فراموش میکنه بچه.

خودت خیلی براش تکرار کن بزار حرف بزنه.

موفق باشی😘

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».