2777
2789
عزیزم منم مثل شما سقط داشتم میشه لطف کنی بگی اسپرم همسرت چه چیزیش ضعیف بود و بعد سقطتت دارو مصرف کرد ...

ببخشید ریپلای میکنم به همسرتون جوشونده تخم هویج بدین مشکل اسپرمو برطرف میکنه حتی اگه صقر باشه هم درست میکنه خرنوب هم خوبه همچنین  اب نخود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ریپلای میکنم به همسرتون جوشونده تخم هویج بدین مشکل اسپرمو برطرف میکنه حتی اگه صقر باشه هم درس ...

عزیزم خیلی ممنونم ک گفتید میشه بگید چقد بجوشه؟؟ و چجوری؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم خیلی ممنونم ک گفتید میشه بگید چقد بجوشه؟؟ و چجوری؟

اگه اشتباه نکنم ۲۰ ۳۰ گرم رو با اب سرد بجوشونین و بعد دم کنین باز از عطاری بپرسین یا دکتر طب سنتی کشمش هم عالیه با خرنوب اب نخود هم تقویت کننده اسپرمه من چون مشکل از خودم بود مقداراشو نمیپرسیدم دقیق ولی میگفتن اگه شوهرت مشکل داره اینا عالیه من تنبلی داشتم ک ببخشید با تغییر پوزیشن و مصرف گرمی اثر کرد

اگه اشتباه نکنم ۲۰ ۳۰ گرم رو با اب سرد بجوشونین و بعد دم کنین باز از عطاری بپرسین یا دکتر طب سنتی کش ...

عزیزم منم الان ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده ولی ازمایشم دادمو باردار نیستم😢قبلا اصلا تجربشو نداشتم توروخدا برام دعا کنید❤ممنونم از راهنماییاتون عزیزم ازشون اسکیرین گرفتم

عزیزم منم الان ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده ولی ازمایشم دادمو باردار نیستم😢قبلا اصلا تجربشو نداشتم تور ...

این نشونه خوبیه یعنی بدنتون داره اماده میشه خیلی جای امیدواریه ان شالله ک میشه من مطمعنم ببخشی نمیدونم گفتم یا نه از پوزیشن سجده ای استفا ه کنین تا وقتی میتونین همونجوری بمونین بعدش ک خسته شدین یه بالشت بزارین زیرتون و بخوابین اینجوری شانس بارداری چند برابر میشه نماز شب هم حتما بخونین خیلی اثر داره

این نشونه خوبیه یعنی بدنتون داره اماده میشه خیلی جای امیدواریه ان شالله ک میشه من مطمعنم ببخشی نمیدو ...

واای مرسی عزیزم کلی امیدوار شدم😍😍چشم عزیزم از این ب بعد از روش سجده ای استفاده میکنم انشاالله ک نفستون حقه و منم باردار میشم مهربون😙