2777
2789
خداروشکر خدا از دهنت بشنوه عزیزم .دفعه پیش خیلی اذیت شدم

عزیزم منم مثل شما سقط داشتم میشه لطف کنی بگی اسپرم همسرت چه چیزیش ضعیف بود و بعد سقطتت دارو مصرف کرد یا ن؟؟لطفا بگو چون منم شوهرم مشکل داره

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقد بود؟

برای من سه روز بعد موعدم 200 بود 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم منم مثل شما سقط داشتم میشه لطف کنی بگی اسپرم همسرت چه چیزیش ضعیف بود و بعد سقطتت دارو مصرف کرد ...

اسپرم شوهرم یکمی سرعتش کم بود ما نمی‌خواستم تا سه ماه اقدام کنیم به صورت طبیعی جلوگیری کردیم که نمی‌دونم چی شد باردار شدم .ولی شما همسرت ببر دکتر .چیزای گرمی زیاد بخورین هم خودت هم همسرت ویتامین ای و فولیک اسید و ویتامین سی مصرف کنید انشالا باردار میشی

اسپرم شوهرم یکمی سرعتش کم بود ما نمی‌خواستم تا سه ماه اقدام کنیم به صورت طبیعی جلوگیری کردیم که نمی‌ ...

تحرکش چند بود عزیزم؟؟ من رفته شوهرم دکتر الان ۴ ماهه از سقطم میگذره همه اینایی ک گفتیدو میخوره و پنتوکسی فیلین 

خودت تنبلی تخمدان نداری؟

ن خودم سالمم ولی دکتر برا نتیجه گیری بیشتر متفورمین بهم دادمن هنوز ۴ ماه ک گذشته تازه ۲۰ روزه اقدام کردم

عزیزم منم عدد بتام بالا بود و دوقلو هم باردار بودم ولی خب ۸هفته رفتم برای قلبشون قلب یکیش تشکیل نشده بود دفع شد یکیش برام‌موند...انشالله هر چی خیره پیش بیاد زیاد فکرتو درگیر نکن