2777
2789
عنوان

کرم دور چشم لیراک

| مشاهده متن کامل بحث + 7643 بازدید | 33 پست
ازیه دکترپرسیدم گفت نوکس.ولی قیمتش خیلی بالاعه 750هزار دیجی کالا نمدونم اشتباه خوندم!

نه قیمتش همینه دکتر مورد هم همبنحدود قیمتش .ابجیم زد چروک شد دور چشش. اصلا به قیمت نیست باید ببینی چی بهت میسازه من چندبار عوض کردم تا رسیدم به همین کیووی

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیووی اخرین بار ۱۰۰ت خریدم دیجی‌کالا فکر کنم ارزونتره.بعد ضربه ای بزن دور‌چشمو‌وگرنه تاثیرش نصفه میش ...

ضربه ای میزنم ب خدا 'همش حس میکنم دارن بیشتر میشن دیگه دوست ندارم تو آینه خودمو ببینم 😔

ضربه ای میزنم ب خدا 'همش حس میکنم دارن بیشتر میشن دیگه دوست ندارم تو آینه خودمو ببینم 😔

عزیزدلم حساس شدی فکر کنم ،مایعات زیاد بخور،قرص ویتامین سی و ای باهم بخور خیلی برا سفتی پوست خوبه. خط چشا و ریملایی که بد پاک میشن و اذیت میکنه نزن

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
عزیزدلم حساس شدی فکر کنم ،مایعات زیاد بخور،قرص ویتامین سی و ای باهم بخور خیلی برا سفتی پوست خوبه. خط ...

نه باور کن حساس نیستم واقعا زیاد شدن 'آرایش ک میکنم دیگه قشنگ معلومن😔