2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 66385 بازدید | 121 پست
دخترمنم امسال میره کلاس اول  تو انتخاب مدرسه موندم میشه بگین شما کجا ثبت نام کردین راضی بودین؟

سلام عزیزم.ببخشید الان دیدم سوالتون رو.من مدرسه عترت ثبت نامش کردمش...اگه بازم سوالی داشتین در خدمتم..

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه ی خیلی سخت گیری هستش .اما من فوق العاده راضیم با اینکه کل امسال مجازی بود و تدریس ها همه آنلای ...

دوستمم میخواد شفق مهر ثبت نام کنه میگه آموزش از راه دورشون عالیه چیزی درباره اش میدونید؟

خواهش میکنم.خواهرمم از این مدرسه خیلی تعریف میکرد مدرسه مذهبی هست؟

عزیزم خیلی مدرسه منظم و سخت گیری هستش ولی مذهبی بودنش رو زیاد اطلاع ندارم چون که امسال کلا کلاسها آنلاین بوده و بیشتر شهرتش هم به خاطر قبولی ۸۰ درصدیش تو آزمون تیزهوشان هستش...

دوستمم میخواد شفق مهر ثبت نام کنه میگه آموزش از راه دورشون عالیه چیزی درباره اش میدونید؟

اسمش برام آشناست ولی حضور ذهن ندارم الان...

سلام عزیزم.ببخشید الان دیدم سوالتون رو.من مدرسه عترت ثبت نامش کردمش...اگه بازم سوالی داشتین در خدمتم ...

سلام خوبید؟ منم دنبال مدرسه ی خوب برا دخترمم و بین عترت و نسیم موندم. عترت شما با واتساپ خوندید یا ادوبی و یا اسکای روم؟ خیلی فشار رو بچه بود؟ آخه بعضیا میگن عترت بچه رو از زندگی میندازه و چند نفره بود کلاس؟ 

سلام خوبید؟ منم دنبال مدرسه ی خوب برا دخترمم و بین عترت و نسیم موندم. عترت شما با واتساپ خوندید یا ا ...

سلام عزیزم.من خودم با تعریفی که از عترت شنیده بودم ثبت نامش کردم.اول نسیم ثبت نام کرده بودم بعد انصراف دادم آوردم عترت.کلاسشون ۳۰ نفر بودن.و آموزش ها از طریق اسکای روم بود اگه اسکای روم مشکل پیدا میکرد با ادوب کانکت کلاس ها رو برگزار میکردن.خیلی مدرسه منظبطی هستش من که فعلا حضوریش رو تجربه نکردم ولی امسال که مجازی بود من واقعا راضی بودم.و تا اونجایی که من میدونم نسیم و عترت در یک سطح هستن.

واین رو هم اضافه کنم که ثبت نام عترت تموم شده واسه کلاس اول.چون معلم دخترم میگفت لیست شاگرد های کلاس اول رو بهشون دادن...

سلام عزیزم.من خودم با تعریفی که از عترت شنیده بودم ثبت نامش کردم.اول نسیم ثبت نام کرده بودم بعد انصر ...

خیلی ممنونم عزیزم واقعا به راهنمائی احتیاج داشتم.دختر من قراره سوم بره انشاالله و میخوام درواقع مدرسه اش رو عوض کنم و هرکی 1چیزی میگه حتی میگن عترت پادگانه و این حرفا و اینکه اگه کمی سهل انگاری بشه اخراج میکنن و دانش آموز سطح بالاتر به جاش ثبت نام میکنن و برا همینه که آمار تیزهوشانش خوبه.با این حال امروز زنگ زدم گفتن باید کلاسهای تابستانی شرکت کنیم و اگه راضی باشن ثبت نام میکنن ولی نسیم راحت تر ثبت نام میکنه و 1عده هم منیر رو تعریف میکنن تو ولیعصر

خیلی ممنونم عزیزم واقعا به راهنمائی احتیاج داشتم.دختر من قراره سوم بره انشاالله و میخوام درواقع مدرس ...

دختر من تازه اول رو تموم کرده و کلاس تابستونی اسمش رو نوشتیم ولی همه میگن عین پادگانه  خیلی سخت گیرن.اگه میترسین دخترتون زده بشه همون نسیم ثبت نام کنین که هم سطح با عترته...ولی با منیر آشنایی ندارم ...امیدوارم هر چی خیر و صلاح دختر گلتون هست خدا براش رقم بزنه