2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 66380 بازدید | 121 پست

من اسم روزبه روشنیدم اما راستش نمیدونم ابتدایی هستش یا نه...اگه پیدا کردین اینجا هم بنویسین چون سال بعد هم باید پسرم رو ثبت نام کنم

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.من خودم با تعریفی که از عترت شنیده بودم ثبت نامش کردم.اول نسیم ثبت نام کرده بودم بعد انصر ...

سلام.معلم کلاس اول دخترتون تو مدرسه ی عترت کی بود؟فکر کنم دوتا کلاس اول دارن.کدوم معلم بهتره؟از دوستان اگه کسی میتونه تو این زمینه راهنماییم کنه

سلام.معلم کلاس اول دخترتون تو مدرسه ی عترت کی بود؟فکر کنم دوتا کلاس اول دارن.کدوم معلم بهتره؟از دوست ...

دوتا معلم کلاس اول دارن خانم فدایی و فرشباف.هر دوشون خوب هستن

سلام مامان لیدا خوب هستین

ممنون از راهنمایی هاتون که تو این پست قرار دادین

اینکه نوشتین عترت مثل پادگانه منظورتون چیه؟واقعا به نظر خودتون هم اونطوریه؟

فرقش با نسیم چیه؟ و اینکه گفتین اول نسیم ثبت نامش کرده بودین و بعد پشیمون شدین علتش چیه؟

درباره طوبی و اطهران هم چیزی میدونین؟

دختر من تو سنجشی که بردم گفتن جز تیز هوشان هست

اما موندم کدوم مدرسه ثبت نامش کنم.

یکم سر به هواست

دختر من تازه اول رو تموم کرده و کلاس تابستونی اسمش رو نوشتیم ولی همه میگن عین پادگانه   خیلی س ...

سلام وقت بخیر شما جدیدا مراجعه کردین به عترت ؟ اطلاع دارین که چند تا کلاس سوم هست تو عترت ؟ منم کلاس تابستانی ثبت نام کردم میگین خیلی سخت ثبت نام میکنن

سلام مامان لیدا خوب هستین ممنون از راهنمایی هاتون که تو این پست قرار دادین اینکه نوشتین عترت مثل پ ...

سلام عزیزم.ببخشین که دیر پستتون رو دیدم.منظورم از پادگان خیلی به سر وقت بودن و متظم بودن اهمیت میدن.من که با اینکه خیلی سخت گیر هستن راضیم چون سطح علمی بچه ها رو واقعا بالا میبرن.من از اول هم دوست داشتم عترت ثبت نام کنیم ولی چون دیر رفتیم برا ثبت نام جا نبود،بردمش نسیم.بعد با پارتی بازی و کلی دنگ و فنگ عترت ثبت نامش کردم..‌

سلام وقت بخیر شما جدیدا مراجعه کردین به عترت ؟ اطلاع دارین که چند تا کلاس سوم هست تو عترت ؟ منم کلاس ...

سلام عزیزم دختر من کلاس دوم میره امسال.اول رو هم تو عترت خونده.ولی از کلاس سوم متاسفانه اطلاعی ندارم...

سلام عزیزم.ببخشین که دیر پستتون رو دیدم.منظورم از پادگان خیلی به سر وقت بودن و متظم بودن اهمیت میدن. ...

نه عزیزم خواهش می کنم.ممنون که پاسخ گو بودین.

فقط یه سوال مدرسه عترت پیج اینستا نداره؟

من میخاستم لیست قبول شده های تیزهوشان مدرسه رو ببینم اما نتونستم صفحه ای ازشون پیدا کنم.نه تلگرام نه اینستا.نه حتی وب سایتی که توش اطلاعات جدید بزارن

شما از وضعیت بچه ها خبر دارین؟

نسیم که مثل همیشه عالی بود امسال

نه عزیزم خواهش می کنم.ممنون که پاسخ گو بودین. فقط یه سوال مدرسه عترت پیج اینستا نداره؟ من میخاستم ...

سلام.بله امسال هم ۶۷ نفر قبولی داره عترت تو تیزهوشان...

سلام..شما خبردارین خروجی مدرسه نسیم برا تیزهوشان چن نفر بوده..البته ۱۴۰۰

سلام.نه متاسفانه امسال اطلاعی ندارم.ولی تقریبا پارسال تعداد قبولی ها برابر بود ولی از لحاظ آماری درصد قبولی عترت بیشتر بود...

سلام عزیزانن کسی از علوی کودک و رویش دررابزه با پیش دبستانی اطلاعی نداره؟هزینش؟نحوه آموزش؟و اینکه کدوم بهترن..محدوده ی گلگشت و فلکه دانشگاه هستن

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤
سلام عزیزانن کسی از علوی کودک و رویش دررابزه با پیش دبستانی اطلاعی نداره؟هزینش؟نحوه آموزش؟و اینکه کد ...

سلام عزیزم.متاسفانه من اطلاعی ندارم.ولی راستش زیاد هم تعریف علوی کودک رو نشنیدم.اگه اطلاعاتی بدست آوردی اینجا هم بذار منم برا سال بعد بچم دنبال پیش دبستانی خوبم