2777
2789

من از بچگی چاق بودم همیشه به خاطر یه مشکلاتی. الانم کم کردم ولی مثلا 20 تا دیگه باید کم کنم

چن وقت پیش یه خاستگار زنگ زد که خیلی شرایطش خوب بود بی هیچ دلیلی ردش کردم چون احساس میکردم زشتم. بیرون خیلی نمیرم. اکثر مهمونیا رو نمیرم. مثلا شاید 8 ساله هیچ عقد و عروسی ای نرفتم. هر جاییم که برم یه گوشه میشینم کسی منو نبینه با کسیم هم صحبت نمیشم. هر وقت کسی ازم نعریف میکنه احساس میکنم یا داره مسخرم میکنه یا الکی میگه منو خوشحال کنه. اصن نمیتونم به خودم برسم. لباسای کهنه میپوشم. مامانم هی برام لباسای نو میخره ولی نمیتونم بپوشم. از وقتی این خاستگاره رو اینقد الکی رد کردم اصن ترسیدم از خودمو ایندم. این قضیه حتی توی درس و کارای روزمرمم تاثیر بدی گذاشته. چیکار کنم؟؟ راهنماییم کنین تورو خدا

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

چندكيلويي و قدت چنده؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قربونت بشم چرارژیم نمیگیری میگن شکمه ولش کنی دشتیه بگیریش مشتیه منم اضافه وزن داشتم وهمش دوسداشتم لباسای آزادبپوشم وزیادقیدوبندمدنبودم ولی الان چهارساله ک لاغرکردم ودیگ نمیذارم یک کیلوهم اضاف بشم خیلی حس خوبی دارم وازخودم خیلی راضیم اعتمادبنفسم باظاهرم رفته بالاهمه اینوبهم میگن نگاههاخیلی بهم عوض شده توهم اراده کن قول بهت میدم افسردگیتم درمان بشه چون مشخصه خیلی افسرده شدی ب خاطرزیادفکرکردن ب این موضوع😍

دلم💕 میخاهدچنان بنوشمت ک دراستخوانم حل شوی💕

عزیزم روخودت کار کن  کتاب بخون سعی کن اعتماد بنفستو ببری بالا 

تو هنرمندی من کاراتو دیدم دختر به این هنرمندی چرا باید خودشو دسته کم بگیره!!!!! برای اضافه وزنتم ورزش کن ورزش خودش ی عامل افزایش اعتماد بنفسه

سعی کن بخودت برسی لباسای نوتو بپوش رنگای شاد استفاده کن ظاهرتو یکم تغییر بده مثلن حتی عوض کردن مدل مو یا اگه مشکل نداری یکم ابروهاتو مرتب کن باور کن همین چیزای به ظاهر کوچیک کلی تاثیر داره

قدم ۱۷۵ وزنم ۸۵

من وقتي عقد كردم قد ١٧٦وزن ٦٨بودم

موقع    بعد عروسي٨كيلو شدم

برا زايمان تا ١٠٨كيلو رسيدم

گن ببند ورزش كن پياده روي 

خوردن تخم كتان.قهوه سبز.اب كرفس عاليه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خب قربونت بشم چرارژیم نمیگیری میگن شکمه ولش کنی دشتیه بگیریش مشتیه منم اضافه وزن داشتم وهمش دوسداشتم ...

من به خاطر یه سری مشکلای جسمی چاق شدم. الانم ۲۶ کیلو کم کردم و هنوز دارم کم میکنم.ولی فک میکنم لاغرم بشم فرقی دیگه نمیکنه برام. 

عزیزم روخودت کار کن  کتاب بخون سعی کن اعتماد بنفستو ببری بالا  تو هنرمندی من کاراتو دیدم ...

نمیدونم چرا نمیتونم برسم به خودم. لباس جدید نمیتونم بپوشم. مثلا اگه امروز تصمیم بگیرم ارایش کنم برم بیرون اخرش قبل رفتن همرو پاک میکنم. نمیدونم چمه.

منم از نظر ظاهر دندون گیر نیستم

ولی خب چه میشه کرد

بعد هر کسی یک سلیقه داره

زنان قاجار ببین

از زمانی هم دوره خودشون بی ریختن

یا یک شاه عثمانی بوده چاق ترین زن و گرفته و خیلی دوسش داشته

یا تو فامیل های خودم داییم پسره مجرد بوده با یک زن مطلقه که بچه داشته و خیلی زشت بوده و هست ازدواج کرده

البته خودمم رستم

به نظرم جای مشاور برو

بت کمک می کنه