الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارکه ولی بازار رفتن تو این شرایط اصلا جالب نیست من پرده میخواستم از یه کانال استرشو سفارش ...
درسته ولی ب اینترنی نمیشه اعتماد کرد کاملا محافظت شده رفتن اخه دیگه وقت ندارم عقد داداشمم هست کارای اونم هست بعدش دوماه محرم صفره نمیشه کاری کرد بخاطر همین میخوام سریع تمومش کنم
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
وای چ ذوغ مرگ شدم خواستم از نت سفارش بدم زده بود دونه ایی 40 تومن .الان این برام 10 تومن دراومده کل پارچه های اصلی جنس ترکم بگیرم برا سرویس گاردارم 400 تومن نمیشه ولی تونت ی تشگ گار دار گرد و زده 450 تازه هزینه ارسالشم جدا محسوب میشه گفتم چ کاریه 2 سال درس خوندم بزار استفاده کنم حداقل
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟