akimane مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان بالشت فرمدهی خودم دوختم | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست سلام خودم دوختم امتهانیه الان مامانم رف مولوی پارجه ی اصلی و بگیره تشک گاردار میخوام بدوزم با سرویس کاملش . خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1399/02/29 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 اهان ممنون بچه كوچيك نداريم نميدونستم خخخخخخخ الهی منم برا جوجه توراهیم درس میکنم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 عالیه. تشک گارددارتو دوختی منو لایک یا تگ کن دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عالیه. تشک گارددارتو دوختی منو لایک یا تگ کن حتمااااااا امتهانیه رو گفتم بدوزم بزارم خونه مامانم ک هی نبرم بیارم اصلیه رو خونه خودم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 خدانگهدارش باشه انشاءالله به سلامت بیاد توبغلتون😍 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 خدانگهدارش باشه انشاءالله به سلامت بیاد توبغلتون😍 فدات بشم مرسی ترو خدا دعا کنین خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39901 واقعا خوب شده؟ اره دوستم هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 اره دوستم 😘😘😘😘❤ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16711 فدات بشم مرسی ترو خدا دعا کنین ۱۴ صلوات به نیت ۱۴معصوم برا سلامتیش فرستادم🌹 خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 ۱۴ صلوات به نیت ۱۴معصوم برا سلامتیش فرستادم🌹 خیلی لطف کردی ممنونتم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
zahra7677 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 504 وای چ ذوغ مرگ شدم خواستم از نت سفارش بدم زده بود دونه ایی 40 تومن .الان این برام 10 تومن دراومده کل ... كار خيلي خوبي كردي منم خودم خياطم ميخوام برام دخترم بدوزم انشالله
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 كار خيلي خوبي كردي منم خودم خياطم ميخوام برام دخترم بدوزم انشالله ایشالااا ب سلامتی بغل بگیریم توراهیامونو .حالا خوب دوختم یا ن؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
zahra7677 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 504 ایشالااا ب سلامتی بغل بگیریم توراهیامونو . حالا خوب دوختم یا ن؟ انشالله بسلامتيبله عالي دوختي
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 انشالله بسلامتي بله عالي دوختي مرسیییی.الان عکس تشک گاردار امتهانیمم میذارم ببینین نظر بدین خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
zahra7677 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 504 مرسیییی.الان عکس تشک گاردار امتهانیمم میذارم ببینین نظر بدین بزار گلم
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟