2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خوب  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اگه در مورد همه شوهر است که کاملا باهات مخالفم دوست عزیز کی گفته همه شوهرا بدن اصلا اینجوری نیست

آقااا مال تو خوبه چیکارت دارم...من میخواستم حذف کنم دوباره شد تاپیک جدید چیکار کنم حالا😭😭😭

آقااا مال تو خوبه چیکارت دارم...من میخواستم حذف کنم دوباره شد تاپیک جدید چیکار کنم حالا😭😭😭

فک کنم باید برات گزارش بزنن

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟

شما تاپیک زدی شوهر بد ...دوست عزیز این تاپیکا رو همه میبینن دیگه مجردای سایت میترسن از شوهررومادرشوهروازدواج!!!باید چند نفر بگن که همه اینجوری نیستن

شما تاپیک زدی شوهر بد ...دوست عزیز این تاپیکا رو همه میبینن دیگه مجردای سایت میترسن از شوهررومادرشوه ...

نترس مجردای سایت همه شرایطو داشته باشن با سر میرن تو ازدواج...هر کی هم ازدواج نمیکنه مطمئن باش شرایط نداره ..