2777
2789

ای دوست ، ای عزیز...

ای که میفرمایی سازمان بهداشت جهانی گفته کرونا از طریق اجسام منتقل نمیشود پس سوار تاب و سرسره شدن همزمان صد تا بچه تو پارک خطرناک نیست ...  ای که میفرمایی پارک رفتن و فعالیت بچه من باعث تقویت سیستم ایمنی بچه ام میشود...

سازمان بهداشت جهانی قبل از اینکه بگه کرونا از طریق اجسام منتقل میشود یا نمیشود... ورزش کنید یا نکنید...فرموده ☆ در خانه بمانید ☆ 

شمایی که صلاح کار خودت و شوهرت و بچه ات رو میدونی با این تشخیص سلامت و زندگی بقیه رو تحت تاثیر قرار میدی ، هر روز و هر لحظه که کرونا تو این کشور قربانی میگیره ، امثال شما در این موضوع تا حدی مسوول هستید 

تمدن و پیشرفت و توسعه ملاکش رفاه و پول و...نیست ملاکش همراهی مدنی و احترام به حقوق انسانهای دیگه هست 

اینکه شما و افراد مشابه تصمیم میگیرن که به خاطر صلاح شخصی خودشون کاری بکنن که به آدمهای دیگه آسیب میزنه شاید الان تاثیرش تو زندگی خودتون گردش و تفریح و خوشحالی باشه ولی میدونین که زمین گرده و یه روزی یه جایی بقیه حق شما و شوهر و بچه اتون رو به خاطر صلاح شخصی خودشون ندیده میگیرند

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خدا لعنت کنه سازمان بهداشت جهانی اومد یه چیزی پروند.از فردا دیگه مردم ک و ن شونم نمیشورن میگن اینطوری منتقل نمیشه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هیچکس رعایت نمیکنه دیروز یه سر رفتم بازار دخترم انقد گریه کرد که ببرمش نبردم ولی بیرون همه بچه آورده بودن حتی بچه چند ماهه. نمیدونم چجوری نمیترسن ما که هنوز جرعت نمیکنیم جایی بریم 

خدایا ممنونم به خاطر وجود💑همسرم💑.👧دخترم👧. 👨پسرم👨خدایا شکرت بابت همه ی دلخوشیای زندگیم..... 

حالا تعطیلات عید فطر و هجوم مسافر به شهرهای مختلف هم به این بهانه که چهار ماهه هیچ جا نرفتیم و ما دست به هیچی نمیزنیم و دربست میریم دربست برمیگردیم مونده...

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مسی جون  تورو خدا واقعا از طریق اجسام منتقل نمیشه؟؟ مردم از بس همه چیزو شستم،حالم دیگه از خری ...

من نمیدونم عزیزم تخصص پزشکی یا بهداشتی که ندارم ولی عقلم میگه اگه اون شاگرد سوپر مارکتی دو ساعت قبل دستش رو به دماغ یا شاید حتی ماتحت خودش مالیده بعد با همون دست بسته های مواد غذایی رو چیده تو قفسه ،  من اونارو بشورم بعد بذارم تو کابینتم

من الان یه سرچی کردم تو سایتای خارجی چیزی پیدا نکردم که گفته باشه از سطح و اشیا منتقل نمیشه کجا این ...

منم نشنیدم عزیزم یه بنده خدایی امروز تو سایت گفت

میخوان خودشونو توجیه کنن به نظرم خدا رحم کنه بهمون حالا حالاها این وضع هست با این رعایت نکردن ها

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
بله،آلوده که هستن ولی خیلی فرق داره که مرگ آور نباشه  انگار ویروسه فعلا مهمونمونه😓

آره ممکنه مرگ آور نباشه ولی چون موضوع جدید و ناشناخته ای هست بهتره تا میتونیم رعایت کنیم ، بدتر از ویروس هموطنامون هستن متاسفانه 

بخدا ما یه سر بیرون رفتیم خانواده شوهرم مجبور کردن روز عادی رعایت میکردیم ولی اونجا نمیشد که تو طبیعت همه هم بودنا الان بعد چهارده روز معلوم میشخگه...

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
آره ممکنه مرگ آور نباشه ولی چون موضوع جدید و ناشناخته ای هست بهتره تا میتونیم رعایت کنیم ، بدتر از و ...

دلم نمیاد من برم کرم پودرم حضوری بگیرم اونقت اونا مجبورمون کردن بریم بیرون خداکنه که نگیریم اه 

من نمیدونم عزیزم تخصص پزشکی یا بهداشتی که ندارم ولی عقلم میگه اگه اون شاگرد سوپر مارکتی دو ساعت قبل ...

بجز فروشنده کلی وزیتور بخ اونا دست زده پدر شوهر من سوپری داره میگم بشورین هر چی میارین خونه نمیشورن مادر شوهرم بر میداره اب خالی میگره روشون یعنی میخوام محو شم اونموقع