2777
2789

ژنتیکیه اصلا به خوراکت مربوط نیس اما به و سیب بچه رو خوش سیما میکنه کاسنی برا ماه اخر که زردی نگیره خیلی خوبه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یاشوهرت باید سفیدباشید.عرق کاسنی واسه زایمانه نه سفیدشدن.بعدشم زمانی که نطفه تسکیل میشه همه چیش مشخص شده.موز بچه راسیاه میکنه هلو هم پر مو.نخوراینارا

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

سفید بودن پوست به ژن برمیگرده من دخترام یکی سبزس یکی سفید سر هردوشون هم کاسنی خوردم بخاطر زردیشون  ربطی به کاسنی نداره

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
ی راز بهت میگم  موز و کشمش و انار بخور چشماشم آبی میشه تضمینی  برادر شوهر من اینجوری چشم ...

یا خود خدا😐

عزیزم انتظار این حرفو‌تو‌ قرن ۲۱ نداشتم خدا وکیلی😐

صد در صد ژن پنهانش‌رو‌داشته چون همچین چیزی ک‌شما گفتی غیر ممکنه

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
سفید بودن پوست به ژن برمیگرده من دخترام یکی سبزس یکی سفید سر هردوشون هم کاسنی خوردم بخاطر زردیشون&nb ...

برا زردی تاثیر داشت عزیزم؟

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
ی راز بهت میگم  موز و کشمش و انار بخور چشماشم آبی میشه تضمینی  برادر شوهر من اینجوری چشم ...

من انقدر سر پسرم انار خوردم اصلا ویارم بود تازه پدر بزرگ من و همسرم چشم رنگی بودن و عمه هام ولی بچه هام مشکیییییییی

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

هیچ ربطی به این موضوعات نداره همش برمیگرده به ژن! 

ابجی من میخورد چون خیلی گرمش میشد 

دخترشم سفیده ولی دلیلش اینه ک ابجیم خیلی سفیده! 

در ضمن عرق کاسنی باعث زایمان زودرس میشه 

عزیزم هر روز باید اینا رو خورد یا از 4 ماه ب بعد؟😍

از 4 ماه ببعد مدام بخور پوستشم سفید میشه 

معجزه میکنه فرض کن شوهر من سبزه سبزه چشم ابرو مشکی برادر شوهرم سفید سفید با چشمای آبی و عالمه لپ😍

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️