2777
2789

عزیزم عرق کاسنی و واسه این که بچه زردی نگیره تو ماه اخر میخورن چه ربطی به سفیدی یا سیاهیی بچه داره 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
ژنتیکیه اصلا به خوراکت مربوط نیس اما به و سیب بچه رو خوش سیما میکنه کاسنی برا ماه اخر که زردی نگیره ...

کاسنی زایمان زودرس نمیاره؟؟؟؟؟؟

من میترسم بخورم دردام شروع بشه، آخه من سزارینی هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عرق کاسنی و واسه این که بچه زردی نگیره تو ماه اخر میخورن چه ربطی به سفیدی یا سیاهیی بچه داره&n ...

واسه همون زردی هم جلوگیری نمیکنه ابجیم میخورد ولی بازم دخترش زردی گرفت

من اوایل بارداری خوردم دخترم سفید شد پوستش خیلی حساسه، البته من سبزم ولی شوهرم سفیده، دیکه نمیدونم تاثیر کاسنی یا ژن، 

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

برا زردی تاثیر داشت عزیزم؟

نه عزیزم زردی بچه ها بیشتر بخاطر گروه خونیه من ب منفیم شوهرم آ مثبت براهمین من هردوشون زردی داشتن البته بعد از زایمان پرهیز غذایی کمک میکنه به زودتر رفتن زردی

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
من موز و انار میخوردم زیاد ولی کشکمش نه چشاش سیاه شد😑

خخخح پسرمنم چشاش سیاه شد توبارداری خورده بودم کشمش موز وانار.چشاش سیاهه سیاه شد

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
یا خود خدا😐 عزیزم انتظار این حرفو‌تو‌ قرن ۲۱ نداشتم خدا وکیلی😐 صد در صد ژن پنهانش‌رو‌داشته چون ه ...

تحقیق کن تو قرن 21 ثابت شده ک تغذیه چغدر تاثیر داره 

حتی بعد تولدم شرایط زندگی رو رنگ چشم و مو تاثیر داره 

شما زیست خوندین🤔

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
کاسنی زایمان زودرس نمیاره؟؟؟؟؟؟ من میترسم بخورم دردام شروع بشه، آخه من سزارینی هستم.

نمیدونم اما من برم ماه هشت میخورم چون گرمی زیاذ خوردم بچم خدا نکرده زردی میگیره،،،میترسم منم سزارینم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))