2777
2789
عنوان

تورو خدا به دادم برسین

314 بازدید | 21 پست

بچه ۸ ماهه دارم که هنوز نشستن و سینه خیز رفتنو یاد نگرفته😢 مدام و مدام در کل شبانه روز درحال بهانه گیری و گریه های شدیده ، هرکاری میکنم آروم نمیشه وقتی خوابش میاد وقتی بیدار شده وقتی گرسنس و وقتی سیر میشه وقتی بازی میکنه وقتی راه میبرمش دارررررررره گریه میکنه خییییییلی هم بدخوابه در کل ۲۴ ساعت دارم رو پا تکونش میدم نمیتونه بخوابه

توروخدا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر مغز کودکان.به دل نگیری ما یه فامیل داشتیم بچش اونطوری بود اخر سر تشنج کرد بردنش دکار گفته بود مغزش خوب کار نمیکنه دارو داد الان خیلی خوب شده خدارو شکر اصلا دیگه مریض نیس

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

اخی عزیزم چقدز سخته اینجوری حتما یجاش درد میکنه طفلی زبون نداره که بگه، تو بارداریت آرامش داشتی؟؟؟ 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

دکتر مغز کودکان بردم گفت فقط دور سرش یه سانت از نرمال کوچیکتره و شربت پیراستام داد، دلیل گریشو هیچ دکتری نمیفهمه😭 گریه هاشم از ۴ ماهگی شروع شده نمیتونه دلیلش دندون باشه 

دارم دق میکنم هیچ کس نمیتونه کاری براش بکنه که آروم شه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
گردن میگیره؟ دستاش همش مشته و جمع؟ زردی داشته موقع تولد؟ چقد شبیه برادر منه ! ببرش مغزو اعصاب کودک ...

گردن میگیره و دستاش همیشه مشت نیست ولی بدنشو همیشه جمع میکنه و زردی هم داشته ، تورو خدا بگو مشکل برادرت چیه؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸