2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم هستم شونزده هفتمه😍

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
انشا... بسلامت نی نی رو بغل کنین.خوشحال میشم تا آخر کنار هم باشیم.احتمال دادن جنسیت رو؟کمی از خودت ب ...

سلامت باشی عزیزدلم فدات‌...انشالله نینی خودتم سالم بیاد تو بغلت..نینی من گل پسره😍اسمشم امیرمحمد🤗👶خودم متولد ۷۷ ام خوزستانی ام یه مامان تپلو😍

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
سلامت باشی عزیزدلم فدات‌...انشالله نینی خودتم سالم بیاد تو بغلت..نینی من گل پسره😍اسمشم امیرمحمد🤗👶 ...

الهی چه اسم قشنگی

منم یه مامان تپلم و اهل تبریز

ویارت چطوره؟

الهی چه اسم قشنگی منم یه مامان تپلم و اهل تبریز ویارت چطوره؟

چشات قشنگه😘تا هفته سیزده تهوع داشتم الان دیگه ندارم اشتهام زیاده هرچی میخورم سیر نمیشم😁بد بو شدم به بوی صابون و تافت میاد😷

الهی چه اسم قشنگی منم یه مامان تپلم و اهل تبریز ویارت چطوره؟

خوشبختم تپلو جان😁

منم اولای آذر زایمان میکنم

دو هفته دیگه میرم ان تی

یه دختر فروردینی دارم به اسم بهاااار سر دخترم حالم خیلی بهتر بود تهوع صبح داشتم اما با قرص خوب میشد عاشق بستنی و نون خامه ای اشتهامم خیلی خوب بود

سر این تهوع خیلی بیشتر با قرصم خوب نمیشه بعد از ظهرا حالم بدتر میشه عاشق چیزای ترش و شورم چیزای شیرینو نمیتونم تحمل کنم بالا میارم سریع ، یه هماتوم ۲/۲ هم داشتم که اینسری رفتم کوچیک شده بود

خدا کنه جنسیتش هر چی هست سالم باشه