2777
2789
خانوما بگید بینیم تاریخ احتمالی زایمان رو تو سنو هاتون کی زدن

منو ۱۷ آبان زدن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها با تهوع چکار میکنید من که بیچاره شدم آب هم نمیتونم بخورم سر اولی هم اینطوری بودم ولی این یکی رو یکم بهترم ولی بازم همش گرسنه و تشنم قرص تهوع هم میخورم فقط از حالت زاری میام بیرون میلم به هیچی نمیره

من خودم تولدم 20آبانه بچمو زده 30 آبان

اونم احتمالا ۲۰ بیاد چون ممکنه ۳۸ هفته زایمان کنی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من ده ابانم نی نیو زده پونردهم امکانش هست بچه دهم به دنیا بیاد بنظرت؟

اره دیگه همون ۱۵ که دنیا نمیاد اگه بخوای سز کنی همون ۱۰ میکنی طبیعی هم معلوم نیست ۱۰ بشه ۱۵ بشه ۲۰  بشه 

خانوم بگین بچه اولتونه یا دوم؟اگه دومه اولی چیه و اینو چی احتمال دادن اسماشون چیه و چی میخواین بذار ...

بچه اولمه...احتمال دخمل داده اسمش هنوز نمیدونم چی بذارم

..................................  ....................................... 

من خودم بچه اولم پسره و اسمش آیهانه و مهرماه 6سالش تموم میشه.اینم احتمال دختر دادن.سر پسرم اصلا تهوع نداشتم اما سر دخترم خیلی تهوع دارم مخصوصا دوهفته هست شدید شده.البته فقط حالتشو دارم خود تهوع نه.اما همین حالتشم اذیتم میکنه.نمیتونم خوب غذا بخورم.از خیلی غذا ها بدم میاد.اصلا از خوردن بدم میاد

اسم دختر هم پریهان تا اینجا مد نظرمونه و امروز نیهان رو شنیدم.شمام پیشنهادی دارین بگین

برای من 18 ابان تاریخ زایمانمو زده .

ان تی هم احتمال دختر داده .

بچه دوممه وبچه اولم پسره .

خداروشکر حالت تهوعم تموم شده وحالم خوبه .

هفته دیگم میخام برم غربالگری دوم میشم اول هفته 18 

برای من 18 ابان تاریخ زایمانمو زده . ان تی هم احتمال دختر داده . بچه دوممه وبچه اولم پسره . خدارو ...

حالاتتون با بچه اولی فرق داره؟

انشا... بسلامت این دوران رو سپری کنین