2777
2789
چاره ای نیست چکار کنیم، کرونا تا 2 سال باهامون هست باید تحمل کنیم 

اوهوم آخه مامان من مریض احوال برا زایمان فیلم هم اومد ولی کنارش خواهر و اینا اومدن کمک تنها نمیتونه کرونا باشه بعیده خواهرا بیان از طرفی بخاطر کرونا آدم میترسم پرستار بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آذر نی نی م میاد بچه ها نگران موج کرونا نیستید میگن احتمال داره پاییز موج داشته باشه من نگرانم تو ...

من تنبلی داشتم دی ماه با کلی دارو فولیکول بالغ نداشتم اول بهمن رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت گفتم بعد عید میرم از اواخر بهمن ک کرونا اومد دیگه حتی اقدامم نکردم ولی خدا خواست و همون بهمن ماه ک هیچ امیدی نداشتم باردار شدم الانم نگران کرونا هستم ولی توکل بخدا وقتی خودش وقتی امیدی نداشتم  معجزه کرد پس خودشم بهترین محافظه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من خودم تولدم 20آبانه بچمو زده 30 آبان

اخی 

من خودم ۳۰شهریورم 

شوهرم ۳۱تیر 

بچمونو زدن ۲۰ابان

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

خانوم بگین بچه اولتونه یا دوم؟اگه دومه اولی چیه و اینو چی احتمال دادن

اسماشون چیه و چی میخواین بذارین؟

از احوالات خودتون بگین حالت تهوع دارین یانه.فرقی با اولی دارین؟

استرس که ندارم فقط دلم میگیره وناراحتم😔همسرم میگه بدونه بسمونه بیخیال باش خودش بود بهم میکفت یدونه ...

نگران نباش بعضیا تا یک سال طول میکشه اگه تونستی برای اینکه خیالت راحت بشه یه سونو بده

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد