2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی کردن مثلا به صورت بچگانه باهم صحبت کنین البته باید ببینی روحیه همسرت میپذیره؟ مثلا بین خودتون اسمای بامزه بذارین  باهم به صورت بچگانه حرف بزن باهاش شوخی باهاش بکن باهم بازی کنین توی خلوت خودتون؛ نوازش خیلی تاثیر داره مثلا وقتی داری بچگانه باهاش حرف میزنی و شوخی باهاش میکنی نوازش خیلی دوست دارن سرش واسش بمال ماساژ بده گردنش کمرش بذار توی آغوشت حس آرامش داشته باشه ؛ دیگه آروم باهاش صحبت کن دوست صمیمی باهاش باش بذار صحبتاش باهات در میون بذاره .موقع که دعوا کردین سریع واکنش نشون نده آروم باش بهش بگو بعدا باهم صحبت میکنیم بعدش با اون نوشیدنی که دوست داره وقتی آروم برو سراغش و آروم قربون صدقش برو مساله رو حل کنین ؛

این کارا بکنی عاشقت میشه اما اینم بگم خیلی افراط نکن چون افراط مساوی با سرد شدنشون دیگه دنبالت نمیان و لوس میشن فکر میکنن محبت شده وظیفت...زیبا محبت کن همراه آرامش تا وابستت شه 

اینکه باهم مثه دوتا دوست برخورد کنین.انقد کنار شما ارامش داشته باشه که بتونه هر حرفیو به شما بزنه بد ...

خب بعضی حرفا واقعا ادمو عصبیو ناراحت میکنه

چه جوریناراحتی رونشون بدیم که هم موثر باشه هم غر زدن نباشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
خب بعضی حرفا واقعا ادمو عصبیو ناراحت میکنه چه جوریناراحتی رونشون بدیم که هم موثر باشه هم غر زدن نبا ...

بعضی وقتا باید یکی از دوطرف از غرور کم کنه و از خودگذشتگی کنه