2777
2789

سلام دوستان

من طوری بزرگ شدم که آزارم به یه مورچه هم نمیرسه و اگه کسی ناراحت کنم خاسته ناخاسته عذاب وجدان می گیرم و خودخوری می کنم و تو دلم به خودم فحش میدم و مدام به خودم میگم تلافی رنجوندت خدا سرت میاره و عوضشو میبینی و ...

حتی سر مسائل کوچیک.

حالا باز تا اینجا خوبه . این حسم به حدی شدید که از زندگی و اسایش و ارامشم میزنم تا مثلا فلانی اذیت نشه .

مثلا یکی از نزدیکانم حسودی می کنه که با فامیل رفت و امد کنیم منم به خاطر اینکه اوووونو ناراحت نکنم و داشته باشمش رفت و امدهام قطع کردم با همه . 

بعد دیدم پشت سرم گفته که فلانی با هیچکس رابطه نداره و خونه هیچکی نمیره و ... 

کمکم کنید تا حرف ها واسم مهم نباشه . خیلی اذیت میشم . 

از حق خودم میزنم میگم فلانی ناراحت نشه .

من موقع ازدواج شاغل بودم و درامد خوبی داشتم واسه اینکه خانواده شوهرم حس حسادت بهم داشتن شعلمو کنار گذاشتم و خونه دار شدم و سختی میکشم . میگم اگه ازشون سرتر باشم باهام بد میشن و ازم دور میشن و ...

شاید خنده دار باشه ولی زندگیم دارم نابود می کنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردمی ک حتی پشت سر خدا حرف میزنن ازشون جه توقعی داری

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

امضامو بخون🤐

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

بستگی داره طرف کی باشه منم به خاطر شوهرم از خیلی چیزا گذشتم اما الان پشیمونم چون جوونیم حدر رفت الان تازه شوهرم همون ادم اول زندگی و قبلی رو می خواد اما کو از کجا بیارمش بعد این همه زجر و سختی دوباره چطور بشم ادم قبلی افسوس اون موقع ها موند

ب این فک کن ک ی بار فرصت زندگی داری ی بار میتونی خوب زندگی کنی

مردم واست مهم نباشن چون خوب باشی یجور بد مبگن بد باسی ی جور دبگ

خوب باش ولی سعی نکن ثابت کنی ب مردم بخاطر حرفاشون

فک کن از رو حسودی بهت حرف میزنن و هرجور ک دلت مبخاد و راحتی زندگی کن و نادیده بگیرشون

خودتون قبول دارید دچار مشکل هستین؟

چه مشکلی به نظرتون ؟ حرفها و تاییدها خیلی واسم مهمه . از بچگی اینجوری بزرگ شدم .

چیکار کنم تا درست بشم .

از پیشرفت و موفقیت میترسم از اینکه از اطرافیانم سرتر باشم و سر این افکار از زندگیم عقب افتادم .

من نگا میکنم با کی طرفم😶با یه مشت بی فرهنگ بی شعور

درنتیجه هرچی بیشتر قبولم داشته باشن یعنی بیشتر بهشون میخورم و این افتضاحه

کار خودمو میکنم خوشحالم که با اونا جور نیستم😏

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
نیست دیگه،نظرشون واس خودشون.من واقعا اصلااااا اهمیت نمیدم

منم میگم واسم مهم نیست اما واقعا بهمم میریزه . کافیه یکی بهم مثلا بگه دست و پا چلفتی 

پیش خودم میگم راست میگه من دست و پا چلفتیم و اگه یکی بگه چقد زرنگه میگم اره من خیلی زرنگم