امامتاسفانه خییییلی جلوی همه به خصوص پدر مادرش معذبه مثلا زیاد کنارم نمیشینه زیاد باهام حرف نمیزنه حتی یه کلمه عزیزم هم نمیتونه بگه چکارکنم راهنمایی کنید لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه در این حد خوب نیست خودمم از مردهای جلف بدم میاد ولی این دیگه خییییلی معذبه
بهتره که خجالت نیست که احترام به بزرگتره سخت نگیر
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
اره تازه دستش با یه دعا نویس تو یه کاسه هست فایل صوتیش ک لو رفت ...با مشورت از دعا نویسه میخواست مر ...
آخ گفتی منم به خاطر برادر شوهرم بی حجابی های زنشو باید تحمل کنیم تازگیها دیگه کاملا روسری و دامن رو کنار گذاشته .جالبه واسه من چقدر حساس بودن واسه اوشون خیلی هم ریلکس وبا احترام رفتار میکنن .قبلنا اونجوری نبودا الان اینطوری شده ،نمیدونم باهاش چجوری رفتار کنم چون واقعا توی سلیقه واعتقاداتم نیست.
تا جایی که میتونی باهاش سنگین باش زیاد هم رفت وامد نداشته باش
رفت وآمدمونو کردیم سالی دویا سه بار ولی همونم بدم میاد واز شوهرم هم دلگیرم چرا بهش احترام میزاره و رو بهش میده خواستم ازش گله کنم دیدم اونجوری به چشم حسود نگام میکنن منم گفتم ولشون کن و به خدا همه رو سپردم
تا جایی که میتونی باهاش سنگین باش زیاد هم رفت وامد نداشته باش
رفت وآمدمونو کردیم سالی دویا سه بار ولی همونم بدم میاد واز شوهرم هم دلگیرم چرا بهش احترام میزاره و رو بهش میده خواستم ازش گله کنم دیدم اونجوری به چشم حسود نگام میکنن منم گفتم ولشون کن و به خدا همه رو سپردم
آخ گفتی منم به خاطر برادر شوهرم بی حجابی های زنشو باید تحمل کنیم تازگیها دیگه کاملا روسری و دامن رو ...
بخدا من همیشه کراهت داشتم حتی نگاهش کنم...همیشه در حد سلام و خداحافظ باهم رابطه داشتیم...با اینکه کاری بمن نداشت ..ولی نسبت بهش دافعه داشتم ...حالا فهمیدم چرا احساساتم بهش اینجوری بوده..من همیشه حسم درست میگه و شناختم نسبت ب ادمها توی اکثر مواقع درسته
سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
بخدا من همیشه کراهت داشتم حتی نگاهش کنم...همیشه در حد سلام و خداحافظ باهم رابطه داشتیم...با اینکه کا ...
من همیشه از انتخاب برادرشوهرم نگران بودم که میخواد چجور زنی رو داخل خونه هامون بیاره از اونی که بدم اومد سرم اومد خدا کنه ازاون بلایی که بدش میاد سرش بیاد ادم بی ملاحظه یکی نیست بهش بگه هرجا هر غلطی دلت میخواد بکن ولی بین ماها که اینجوری نیستم رسم جدید نیار .