2777
2789
عنوان

بدترین و بهترین لحظات در طول دوران بارداریم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 3088 بازدید | 40 پست

بهترین لحظه اولش دیدن مثبت بودن نتیجه بی بی چک بود ولی بعدش اونقد دچار تغییرات هورمونی و حتی دچتر افسردگی میشین استرس و اضطراب بدترین لحظاتم این بود دخترم یک هفته قبل از روز موعود زایمان طبیعی ب دنیا اومد ب زور با تزریق امپول باز طبیعی ب دنیا اومد دخترم اون لحظه ک صدای گریه اش رو شنیدم و دکتر نشونم داد بهترین لحظه و درعین حال غریبانه ترین حسی بود ک تجربه اش کردم ولی باز خدارو شاکرم خیلی سختی کشیدم تو پروسه زایمان طبیعی ام به علت دیده شدن عفونت تو خونم ولی خداروشکر ب دنیا اومد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الان که هفته 38 ام قشنگ ترین لحظه هارو داشتم شیرین ترین لحظه هارو و الان بی صبرانه منتظرم بغلش کنم..

اما کابوسم 9 ماهه زایمانه انقدر بد میگن که نمی‌دونم چه اتفاقی قراره بیفته هرکس وستک رو خوند دعا کنه زایمانم راحت و با سلامتی باشه

ان شاالله قسمت همه چشم انتظارا

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

لحظه ای که رفتم اتاق زایمان و نمیدونستم که فشار مغزم بالا رفته و اواخر بارداری همش سردرد داشتم.. تا اینکه اون لحظه گفتن بچه رو داریم از دست میدیم.. خودم حس میکردم با هر زور زدن داره رگ های سرم میترکه اما میخواستم بچمو فقط دنیا بیارم اون لحظه فقط اون مهم بود... بچم بچم بچم. ...