2777
2789
عنوان

بیاین خواهرشوهر خارجی😁

964 بازدید | 26 پست

داشتم کلیپای استیو رو میدیدم دیدم این خوراک فحش شماست.😂

https://www.instagram.com/tv/B_IZd7UJ505/?igshid=19dn2lcf6igcg

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بی شخصیت ها فوش میدهند🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
بی شخصیت ها فوش میدهند🍭

کلیپ رو دیدی؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپ رو دیدی؟

ن حال نداشتم😀🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خوب بود. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ن حال نداشتم😀🍭

اخه این یکی فحش داره. ☺

این ک مادرشوهر من بود 😶

خواهرشوهر بود در مورد برادرش حرف میزد.

این ک مادرشوهر من بود 😶

خدا برات حفظش کنه.😂 اشتباه خوندم.

بابا خلرجی ها خیلی خطرین من کره ای دیدم مادرشوهر خواهرشوهر مووست عروس میکنن البته شرق اسیا اینجوره انگاار

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
بابا خلرجی ها خیلی خطرین من کره ای دیدم مادرشوهر خواهرشوهر مووست عروس میکنن البته شرق اسیا اینجوره ا ...

هما جاییه پس.😂