2777
2789
عنوان

فرداتولدشوهرمه

72 بازدید | 7 پست

چن وقته خیلی ازش سردشدم نمیتونم برم سمتش تازه ی ساله عروسی کردیم تازه دارم سختیای زندگیومیچشم.شوهرم کمردردگرفته چن ماهه،کارش بیمه نداره،ازطرفی میگ بچه بیاریم میگم تاوقتی بیمه نکنی نه.ته دلم باهاش صاف نمیشه.قبلنامیخاس بیادخونه بخودم میرسیدم باروی خوش سلام میکردن ولی الان مث بت شدم.هرکارمیکنم نمیتونم برم سمتش زیادباهاش صحبت نمیکنم

فردام تولدشه اصن بروش نیاوردم.خودم کیک پختم ولی قایم کردم.بنظرتون چکارکنم فردارو؟

دوس داشتم بریم بیرون جارزروکنم ازقبل کیک و کادوشوبدم اونجا ...ولی وقتی میبینم ته دلم خوش نیس چ فایده اخه

ازطرفی هم بمونم خونه فرداخانوادش میگن میاییم خونتون منم حوصله ندارم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باهم مستقیم حرف بزنین و توقع و خواسته هاتونو از هم بگید که مشکلاتون حل بشه و از هم سردنباشین. تازه ۱ ساله ازدواج کردین و شما میگی سردی 🤔 بعدا بچه دار بشین بچه آسیب میبینه تو این فضای بی محبت و آرامش

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

چرا الکی زندگیتو زهرمار میکنی ؟ چرا ناشکری میکنی؟ دوسش داشته باش بدبخت بعدا حسرتشو میخوری میگی کاش فلان کارو براش میکردم کاش فلان خاطره ها رو با هم میساختیم کاش ....

هیچ وقت برای عاشق بودن دیر نیست

بدون عشق زندگی از بین میره

الکی خودتو نزن ب ناخوشی و افسردگی چون واقعا افسرده میشی و دیگه نمیتونی خودتو جمع کنی

ناشکر نباش و شوهر و زندگیت رو بچسب.اگه موردی از شوهرت هم دیدی باهاش با مهربونی و زبون خوش درمیون بذار تا دلت ناخوش نباشه

با شوهرتون بشینید و از رفتارها و کاراهایی ک شما بدتون میاد باهاش صحبت کنید

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪