2777
2789

من امینو سنتز شدم هفته پیش 

الان هفته شونزدهم دکتر بهم گفت هفته ۲۲ برم اکو قلب جنین هم بدم 

اما اونموقع اگه مشکلی باشه که اجازه سقط نمیدن تو ۱۸ هفته به نظرتون برم اکو قلب؟ ۱۸ هفته ام دقیقا روز قبل از تعطیلات ۱۴ خرداده و اگر اونروز انجام ندم بعدش از مدت قانونی سقط میگذره

به نظرتون چیکار کنم؟ 

من ۱۸ هفته انجام دادم گلم. خدا نکنه سقط عزیزم..ولی خب زودتر انجام بدی بهتره خیالت راحت میشه

دقیقا اولین روز هفته ۱۸ هست برم نشون میده  عزیزم؟

اکو و انومالی رو توی یک روز انجام بدم همزمان یک جا اشکال نداره ضرری نداره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا هرچیزی اجازه سقط نمیدن عزیزم در ضمن اگه جواب امنیوت خوبه دیگه نگرانی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دقیقا اولین روز هفته ۱۸ هست برم نشون میده  عزیزم؟ اکو و انومالی رو توی یک روز انجام بدم همزمان ...

انومالی مرکز سونوگرافیه

اکو من رفتم پیش فوق تخصص قلب جنین و نوزاد..

فک نکنم سونوگرافی انجام بده اکو رو

من ۱۸ هفته و ۵ ۶ روز بودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم آمینو شدم.قراره دوسه روز دیگه جوابشو بدن.ولی اصن به سقط فک نمیکنم.تروخدا توام فک نکن.حتما بچهامون سالمن عزیزم😍😍😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
انومالی مرکز سونوگرافیه اکو من رفتم پیش فوق تخصص قلب جنین و نوزاد.. فک نکنم سونوگرافی انجام بده اک ...

من تو سونوگرافی دکتر رحمانی دیدم زیر برگه ی سونو غربال اولم نوشته اکوکاردیوگرافی قلب جنین انجام میدن

من تو سونوگرافی دکتر رحمانی دیدم زیر برگه ی سونو غربال اولم نوشته اکوکاردیوگرافی قلب جنین انجام میدن

خب من تهران نیستم گلم

اگه انجام میدن بپرس بعد انومالی انشالله که همون روز انجام میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم آمینو شدم.قراره دوسه روز دیگه جوابشو بدن.ولی اصن به سقط فک نمیکنم.تروخدا توام فک نکن.حتما بچهامو ...

ان شا الله عزیزم 

منم هفته پیش امینو شدم من جواب سه روزه گرفتم گفتن نود درصد سالمه 

الان برای قلبش میترسم دکتر بهم گفت باید چک بشه ریسک غربال اول بخاطر مشکلات حاد قلبی نباشه 

ان شا الله عزیزم  منم هفته پیش امینو شدم من جواب سه روزه گرفتم گفتن نود درصد سالمه  الان ...

نگران نباش گلی.ب منم گفته برم اکو قلب و انومالی.انشالله ک همه بچها سالم و سلامت و کپلی بیان تو بغلمون❤❤❤❤❤❤

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ببخشید امینو چیه عزیزم؟؟

امنیوسنتز نمونه برداری از مایع امنیوتیک از کیسه اب جنینه 

برای کسایی که غربالگری شون های ریسک شده برای چک کردن سندرم ها و مشکلات ژنتیکی دیگه انجام میدن و جوابش صد در صدی سلامت جنین رو نشون میده