2777
2789

بچه هااا بیاین من یه مشکلی دارم تو تاپیک قبل گفتم که با یه پسری یه ساله که دوستم و قصدش جدیه ولی قبلا طلاق گرفته یه موقع هایی حس میکنم هنوزم اونو دوس داره .. بهم خیلی محبت میکنه و همیشه بهم میگه تو تنها دختری هستی که تو زندگیم انقدر بهش علاقه دارم و بهش پایبندم ولی یه وقتایی با خودم فکر میکنم نکنه هنوزم به اون فکر کنه نکنه هنوزم دوسش داشته باشه😔منم خیلی حساسم ..خودمو توجیه میکنم یه وقتایی میگم مگه من نفر قبلی رو دوس دارم یا یادش میفتم اصن 🤮اینم اینجور نیس بالاخره همو یکیو داشتن در گذشته ولی خب یه وقتایی استوری میزاره با یه آهنگ غمگین که من فکر میکنم مخاطبش اونه یا مثلا امشب یه پست گزاشته اهنگ دلم تنگه پرتغال من نمیدونم چرا با دیدن اون پست دااغون شدم ..همش فک میکنم شاید واقعا دلش براش تنگ میشه😔حس میکنم من براش کم میزارم اگه اون کس دیگه رو دوست داشته باشه و حتی به کس دیگه فکر کنه من دیوونه میشم 😭نمیدونم چیکار کنم واقعا 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سعی کن روحیه و عزت نفست رو قوی کنی

اصلا هم چیزی ازین موضوع باهاش حرف نزن

من تو شرایط توام ولی برعکس.

از وقتی بهم گفته تو به اون فکر میکنی تو اونو خیلی دوست داشتی باورت میشه اینارو بهم تلقین کرده؟

این کار خیلی اثر بدی داره

همش به خودت کمک کن خودت رو دست بالا بگیر با خودت دلایل بیار که اونو نمیخواد تو ازون بهتری و...

مطمئن شو که به اون فکر نمیکنه چون اگه هنوز بهش فکر بکنه و دوستش داشته باشه بعد از ازدواج هم چیزی عوض نمیشه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
ببین سعی کن روحیه و عزت نفست رو قوی کنی اصلا هم چیزی ازین موضوع باهاش حرف نزن من تو شرایط توام ولی ...

مرسی عزیزم 😔منم خیلی بی اعتماد به نفسم

[QUOTE=137298417]آره از طرز جواب دادنش می تونه تشخیص بده که هنوز تو فکرش هست یا نه[/QUOTنمیدونم دوبار ازش پرسیدم تا حالا ولی با یه حالت  خیلی ریلکس و خونسرد انگار که یه جوک بهش گفتم زد زیر خنده و گفت اگه اینجوری بود هیچوقت سمتت نمیومدم و اون بهم انقد بد کرد که دوس ندارم بهش فکر کنم و ازشم متنفر نیستم ولی یه حس بی تفاوتی همیشه قانعم میکنه خیلی خوب ولی خب شک میکنم هر از گاهی 

منم شرايط تو رو دارم اصلا سين نكرد پيام هامو دو ماه و نيمه بي خبرم ازش 

اخه فازشون چیه الان ۱۰ روزه که غیبش زده نمیدونم چیکارکنم حداقل بهمم نگفت دلیلشو