2777
2789
عنوان

تاپیک شهدا

95 بازدید | 5 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول یه دوستی هستن هرروز تاپیک شهدا میزدن .  تو تاپیک هم منو صدا میکردن. امروز حواسم نبود پیامشون پاک کردم .   😞 لطفا اگه کسی شرکت میکرد تو اون تاپیکا منو صدا کنه یا لینک بده .ممنونم . فکر کنم امروز روز آخر بود روز چهلم 😭😭

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگرد تو تاپیک هایی که لایک شدی یا نظر دادی پیدا کن

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
چرا منو صدا نمیکرد؟    

فکر کنم روز آخر بود و دیگه تصمیم نداشتن ادامه بدن . اگه ادامه دادن  من صداتون می کنم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا منو صدا نمیکرد؟    

عزیزم نتونستم صداتون کنم ‌ لینک تاپیک اینه . بهشون بگین  که هر بار صداتون کنن خودشون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4390265/زیارت-روزانه-شهدا-روز-چهل-و-یکم-کل-شهدای-خدمت-ایران-عزیز-به-ویژه-شهدای-راه-سلامت?postId=137366427