2777
2789

بک گروه بارداری داشتیم یک مامانی یه روز یه عکسی از یک صفحه یک کتاب گذاشت که خیلی برام جالب بود خیلی جزئی رفتارهایی رو که ما انجام میدیم که منجر به تقویت هوش و رشد نوزاد میشه رو توضیح داده بود برای هر ماه یک چیزهایی گفته بود ...خیلی خوشم آمد از کتابه اما گروهمون از هم پاشید و اسم کتاب هم‌یادم رفته ....حالا شما اگر کتاب باحالی خوندین یک عکس از یه صفحه جالبش بگذارید به من هم معرفی کنیدش

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

منم دوست دارم بدونم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر یه تاپیکی بود در مورد زخم داخل سر میخواستم بدونم شما تجربه ای دارین؟منم مدتهاست که داخل سرم جوش میزنه.اگر چیزی میدونید راهنمایی کنید

یارب نظر تو برنگردد
ببخشید استارتر یه تاپیکی بود در مورد زخم داخل سر میخواستم بدونم شما تجربه ای دارین؟منم مدتهاست که دا ...

من عزیزم پوست سرم چربه،و تو ماههای مرداد و شهریور هم حساسیت فصلی داشتم سرم خارش شدید میگرفت،هر شامپویی استفاده کردم تاثیر نداشت،فقط فولیکای مخصوص موی چرب خوبش کرد

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

سلاااام مامانا ...بالاخره اسم کتاب رو‌پیدا کردم کتاب مادر کافی عااااالیه