2777
2789
حالا دوسال با ۱۶ ماه خیلی فرقی نمیکنه عصبانی نشو 😹

چرا هشت ماه خیلی زیاده، استرسش رو چیکار کنم دخترم لباس نداره بپوشه از ترس نمیرم بیرون، حرفای اینا که از هیچی سر در نمیارن آدمو به مرز جنون میبره

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

بچه ها ما آذر رفتیم شهرستان خونه مادرشوهرم.گفتیم بهمن هم میریم که دیگه کرونا اومد و ما که ماه به ماه حتی گاهی بیشتر میرفتبم سر میزدیم بهشون الان شده ۵ تا ۶ ماه که نرفتیم.شوهرم تک پسره و فوق العاده احساساتی.شوهرم ازینور میگه دیگه طاقت ندارم بریم خونشون مادرشوهرمم ازونور زنگ میزنه و بغض میکنه که نوه م رو دلم میخواد و......نمیدونم چکار کنم😫😫😭😭😭میترسم بریم خواهر شوهرام خیلی مراعات نکردن این چند ماه اصلا.بچمم که ۵ سالشه و کوچیک

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هشت ماه خیلی زیاده، استرسش رو چیکار کنم دخترم لباس نداره بپوشه از ترس نمیرم بیرون، حرفای اینا که ...

اگه هیچی نداره و خیلی واجبه  خب دوساعت برو بیرون بخر زود بیا خونه ماسک و شیلد و دستکش هم بپوش 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
اگه هیچی نداره و خیلی واجبه  خب دوساعت برو بیرون بخر زود بیا خونه ماسک و شیلد و دستکش هم بپوش&n ...

ااا آدریانا شما کاربریتون قطع شده بود نه؟؟؟گشتم نبودید

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
منم فکر می کنم شرکت امریکاییه الکی گفت دارو داره که بورسشون خوب شه اصلا حرف هیشکی رو باور ندارم

داروس رو نمیدونم چند روز پیش اخبارگفتو بهداست جهانی گفته واکسنش نهایتا تا شونزده ماه تولید میسه

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

ما هم مثل شما عید فطر همسرم داره به زور می بره انگار کور و کر و لال نمی بینه کرونا هست حاصر بمیره ول ...

منم نمیدونم چکار کنم😫میگه کرونا حالا حالاها هست.مادر و پدرم سنی ازشون گذشته اگه اتفاقی براشون بیفته و من ندیده باشمشون چکار کنم با یه عمر حسرت.دیگه قبول کردم عید فطر بریم  ولی دلم داره مثل سیر و سرکه میجوشه

داروس رو نمیدونم چند روز پیش اخبارگفتو بهداست جهانی گفته واکسنش نهایتا تا شونزده ماه تولید میسه

حالا واقعا کشف شده داروش که بخواد برسه دستمون

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
دارو نه واکسنش حداقل ده ماه و حداکثر شونزده ماه طول میکشه بیاد، اخبار گفت

خوب واکسنشم باشه دیگ خوبه حداقل   به زندگی عادی برمیگردیم  

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
از کجا شناختییییی🤣🤣🤣مثلا میخواستم ناشناخته بمونم دیلیتش کن پستت رو🤣🤣🤣

اسمتون دیگه   

من حافظم به شدت قووویه😁 

شما انگار قطع شدی؟؟ باز انگار دختر بدی بودی😹

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
اره منم حس می کنم دارم می رم استقبال عزراییل خخخ اصلا حس خوبی ندارم ولی چاره ای نیست بقیه اهل خونه ر ...

🤣🤣🤣وای دقیقا مثل شوهر و پسرِ من

دعا می کنم ایشالا سالم برین و بیاین همچنین ما گناه داریم به خدا    

خدا کنه